aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Βάντερ για τα τελευταία γεγονότα («Στον ΑΠΟΕΛ έζησα τα μεγαλύτερά μου όνειρα»)

Ο Βάντερ για τα τελευταία γεγονότα («Στον ΑΠΟΕΛ έζησα τα μεγαλύτερά μου όνειρα»)

Mετά τα όσα προηγήθηκαν με την Μποταφόγκο και τη γραπτή του δήλωση, ο Βάντερ Βιέιρα τοποθετείται εκ νέου, στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Τι έγραψε ο Βραζιλιάνος:

«Eξαιτίας των πρόσφατων γεγονότων, νιώθω την ανάγκη να διαβεβαιώσω ξανά την αφοσίωσή μου στον ΑΠΟΕΛ, ένα σύλλογο για τον οποίο είμαι πολύ ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου παρείχε. Ήταν στον ΑΠΟΕΛ που έζησα τα μεγαλύτερά μου όνειρα, όπως παίζοντας στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο Γιουρόπα Λιγκ και φυσικά με το να γίνω πρωταθλητής της χώρας. Ευκαιρίας δοθείσης, θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή, που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να με κρατήσουν στην ομάδα, όπως και τους φιλάθλους που πάντα μου συμπεριφέρονταν με μεγάλη αγάπη. Παρότι δεν είμαι ικανοποιημένος που δεν κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα όπως θα ήθελα, σέβομαι την απόφαση του προπονητή. Θα συνεχίσω να είμαι συγκεντρωμένος και να δίνω το 100% για το σύλλογο με τον οποίο έχω συμβόλαιο. Ευχαριστώ, επίσης, και τις ομάδες που επέδειξαν ενδιαφέρον για εμένα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ