aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Τσόκκος επιβεβαιώθηκε: O Tάαμαρι δεν ετάραξε…

Ο Τσόκκος επιβεβαιώθηκε: O Tάαμαρι δεν ετάραξε…

«Μεγάλον βούκκον φάε, μεγάλον λόον μεν πεις», λέει μια κυπριακή παροιμία, η οποία ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του πρόεδρου της Ένωσης, Γιώργου Τσόκκου. Ο διοικητικός ηγέτης των βυσσινί είχε πει τις προάλλες ότι ο Τάαμαρι δεν θα… ταράξει στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Ένωση και ότι η ομάδα του μόνο με πέναλτι θα ηττηθεί.

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Αν παίξουμε full, ο παικταράς Αλ Τάαμαρι δεν θα…ταράξει μαζί μας και μόνο με πέναλτι χάνουμε. Θα εχούμε απουσίες. Μέχρι να βρούμε στελέχη όπως τον sir κ.Πανταζή, να μην έχουμε απαιτήσεις».

Δικαιώθηκε για το πρώτο μέρος, καθώς ο Ιορδανός όντως δεν… τάραξε, αφού έμεινε στον πάγκο, όμως όχι για το δεύτερο μέρος της πρόβλεψής του. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε άνετα με 3-0 χωρίς να κερδίσει πέναλτι, αν και θα έπρεπε καθώς στη φάση από την οποία προήλθε το δεύτερο τέρμα των γαλαζοκιτρίνων θα έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι αντί φάουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ