aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Τραμετσάνι δεν σκέφτεται την καλή εμφάνιση, 2-0 ο ΑΠΟΕΛ»

«Ο Τραμετσάνι δεν σκέφτεται την καλή εμφάνιση, 2-0 ο ΑΠΟΕΛ»

Στον Super Sport FM (104.0) μίλησε ο παλαίμαχος του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Φασουλιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των γαλαζοκίτρινων να σφραγίσει απέναντι στην Σουτιέσκα (20:00) με σκοπό να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Φασουλιώτης, υπογράμμισε πως ο ΑΠΟΕΛ έχει πολύ καλό ρόστερ και τόνισε πως αυτό που προέχει στιγμή αυτή την στιγμή είναι οι γαλαζοκίτρινοι να περάσουν στην επόμενη φάση. Παράλληλα επισήμανε πως η απουσία των οργανωμένων είναι σημαντική.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι παιχνίδι το οποίο χρειάζεται σοβαρότητα. Οι παίκτες είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο, όλες οι προσθήκες που έχουν έρθει είναι καλές και μπράβο στην διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή. Μην περιμένετε μετά από 25 μέρες να πετάει η ομάδα. Αυτά που ακούτε δεξιά και αριστερά πρέπει να σταματήσουν. Εγώ θέλω τον ΑΠΟΕΛ να κερδίζει, προσωπικά ήμουν πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Αυτό μετράει αυτή την στιγμή. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή».

Για το αν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να βελτιωθεί: «Θεωρώ ότι δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό που σκέφτεται κάθε προπονητής αυτή την περίοδο. Δεν σκέφτεται την καλή εμφάνιση ο Τραμετσάνι, θέλει να περάσει στην επόμενη φάση. Αν έρθει και η εμφάνιση καλός. Εγώ έτσι βλέπω το ποδόσφαιρο. Ο προπονητής μας είναι της τακτικής και θα κερδίσει παιχνίδια χωρίς να είναι καλός. Με την αλλαγή του Σάβιτς ο προπονητής μας έδειξε στο Μαυροβούνιο ότι μπορεί να κερδίσει παιχνίδια χωρίς να παίζει καλά».

Για τον κόσμο: «Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει για να πεισθούν οι άνθρωποι ότι ο κόσμος δεν πάει στα γήπεδα. Είναι πολύ λίγα τα 5000 διαρκείας. Οι οργανωμένοι πρέπει να είναι εκεί, πραγματικά κερδίζουν παιχνίδια. Τι τους πειράζει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια να μπει στο περιθώριο η κάρτα φιλάθλου; Είναι η απορία μου αλλά και όλου του κόσμου. Ο ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας, η ΑΕΚ και η ΑΕΛ α παίξουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με κόσμο. Ίσως παίζονται άλλα πράγματα. Η κάρτα έκλεισε το ποδόσφαιρο».

Η πρόβλεψη του: «Θεωρώ ο ΑΠΟΕΛ θα περάσει και θα κερδίσει με 2-0».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ