aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO Tραμετσάνι αποχωρεί, όμως οι τελικοί είναι για τους μεγάλους παίκτες

O Tραμετσάνι αποχωρεί, όμως οι τελικοί είναι για τους μεγάλους παίκτες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ δηλώνουν αποφασισμένοι και πεισμωμένοι να προσθέσουν την 22η κούπα του κυπέλλου στην πλούσια τροπαιοθήκη τους, κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τις φετινές υποχρεώσεις τους. Δηλαδή, με την κατάκτηση του 7ου νταμπλ στην ιστορία τους!

Μετά από πανηγυρισμούς και την ευρεία νίκη επί της ΑΕΛ, στον ΑΠΟΕΛ επιχείρησαν να κρατήσουν συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές, αφενός ότι η ομάδα της Λεμεσού θα παρουσιαστεί με παντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στον τελικό του ΓΣΠ (απόψε 22/05 – 18:00) και αφετέρου η ομάδα της πρωτεύουσας διψά για την κατάκτηση του κυπέλλου. Αυτά, όμως, σε καμία περίπτωση δεν την φοβίζουν για τον απλούστατο λόγο πως πιστεύει στις δυνατότητες του ρόστερ που διαθέτει.

Ο ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να δείξει σταθερότητα στην απόδοσή της, αποφασιστικότητα, αγωνιστική πειθαρχία και θέληση. Αυτό εξάλλου σημειώνεται πριν από τους αγώνες, ακόμη και πιο (θεωρητικά) δύσκολους από τον αυριανό στο στάδιο της πρωτεύουσας. Αυτά είναι τα παιχνίδια για τους μεγάλους παίκτες, οι οποίοι με πίστη, αποφασιστικότητα, τσαμπουκά, πάθος, πείσμα, τα κερδίζουν.

Ο αποψινός τελικός με την ΑΕΛ αποτελεί πρόκληση και για τον προπονητή, αφού θα είναι το πρώτο του νταμπλ.  Η προετοιμασία της ομάδας, το σωστό στήσιμο, η καθοδήγηση και οι κινήσεις από τον πάγκο παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη ενός αγώνα. Ο Τραμετσάνι ο οποίος αποχωρεί, «διάβασε» άλλη μια φορά τον αντίπαλο και θα περιμένει από τους παίκτες να εφαρμόσουν πιστά τις εντολές του, φτάνοντας στην ευόδωση του στόχου.

Ο Καζού ξεπέρασε τον τραυματισμό και μάλιστα. Οπότε, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αναμένεται πως θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, παίρνοντας φανέλα βασικού στον τελικό κυπέλλου. Στην αντίθετη πλευρά θα είναι ο Γιάκολις και πιο μπροστά από τον Βάτερμαν θα πάρουν θέση μάχης οι Βούρος, Καρλάο, Ιωάννου (στόπερ). Στον άξονα θα δούμε τους Μοράις, Σόουζα και Ντε Βινσέντι. Όσον αφορά στη γραμμή κρούσης, τη μία θέση θα πάρει ο Νατέλ, ο οποίος θα έχει ως παρτενέρ έναν εκ των Αλ Τάαμαρι ή Μπέζιακ, με επικρατέστερο τον Ιορδανό άσο εάν αισθάνεται πανέτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ