aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Τορναρίτης υπερασπίζεται τον ΑΠΟΕΛ, και παραθέτει διαιτητικά... σφάλματα

Ο Τορναρίτης υπερασπίζεται τον ΑΠΟΕΛ, και παραθέτει διαιτητικά… σφάλματα

Έντονη κριτική στον ΑΠΟΕΛ αλλά και στο προπονητικό επιτελείο έκανε ο πρώην πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων Γιάννης Ιωάννου, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ρίχνει τα «πυρά» του τόσο στον Ντολ και στον Πρόδρομο Πετρίδη, όσο και στον Ντομένικο Τέτι. Ωστόσο, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπρασίνων, Χριστόφορος Τορναρίτης μέσω σχολίου στην ανάρτηση παραθέτει την δική του άποψη.

Αναλυτικά:

«Παρόλο που δεν μου πέφτει λόγος θέλω να σας πω πως ο ΑΠΟΕΛ έκανε την Κύπρο περήφανη στην Ευρώπη, ο ΑΠΟΕΛ μεγαλουργεί, ο ΑΠΟΕΛ παίζει στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, ο ΑΠΟΕΛ σαρώνει τα πρωταθλήματα στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη και ενδοξότερη αυτή την στιγμή ποδοσφαιρική ομάδα στην Κύπρο και του αξίζει ένα τεράστιο RESPECT.

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε χθες από ένα ισχυρό αντίπαλο που τον αδικεί κατάφορα η βαθμολογική του θέση .

Γιατί;

Χάσαμε από τον Απόλλωνα στην Λεμεσό με 18 τελικές προσπάθειες, 3 τηλεοπτικά πέναλτι, και αλλά πολλά. Φέραμε ισοπαλία με την Ομόνοια ενώ θα μπορούσαμε κάλλιστα στο 84’ να κερδίσουμε. Φέραμε ισοπαλία με την ΑΕΚ όταν σε τετ α τετ του Βινίσιους στο 80’ βρίσκει εσωτερικό δοκάρι.

Κάναμε την χειρότερη μας εμφάνιση με την Ανόρθωση και όταν στο 60’ το αποτέλεσμα ήταν 1-0 δεχθήκαμε δεύτερο γκολ από οφσάιντ και από εκεί ξηλωθήκαμε.

Φέραμε ισοπαλία με την Πάφο όπου στο 95’ δεχθήκαμε το γκολ τις ισοφαρίσεις με το χέρι μετά από λάθος υπόδειξη κόρνερ και τέλος και ποιο σημαντικό έχουμε τον Πάμπο Χριστοδούλου τον καλύτερο Κύπριο προπονητή όλον τον εποχών.

Τελειώνοντας να σας πω και το είπα και δημόσια πως ο ΑΠΟΕΛ δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα γιατί έτσι απλά είναι ο ΑΠΟΕΛ και είναι αλλιώς!

Καλή τύχη στην ομάδα σας στην Ευρώπη και εύχομαι να μας ξανά κάνει περήφανους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ