aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Τόμας σκέφτεται το «σχέδιο β»

Ο Τόμας σκέφτεται το «σχέδιο β»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Τόμας Κρίστιανσεν μπήκε σε σκέψεις ενόψει του βαρυσήμαντου αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, όπου θα κριθεί η πρωτιά στον δεύτερο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Εκεί που υπολόγιζε ότι οι Γιώργος Μερκής και Καρλάο θα αποτελούσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, κάτι που παρεμπιπτόντως είχε γίνει στο ματς που είχε διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», άρχισε να σκέφτεται ήδη το «σχέδιο β».

Ο δεύτερος, βλέπετε, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον προσαγωγό στο ντέρμπι με την Ομόνοια, γι’ αυτό και κρίθηκε σκόπιμο να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο. Έκανε φυσιοθεραπεία, αλλά οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν σε σημαντικό βαθμό. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ινιάκι Αστίθ είναι τιμωρημένος (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Αστάνα), ενδεχομένως ένας εκ των Νούνο Μοράις, Κώστα Αρτυματά να αποτελέσει τον παρτενέρ του Μερκή στην καρδιά της οπισθοφυλακής.

Δηλαδή, είναι ορατό το ενδεχόμενο να στραφεί ο Δανός προπονητής σε ένα τόσο σημαντικό ματς σε λύση ανάγκης.  Ο Καρλάο, πάντως, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις (πέρασε από διαγνωστικό έλεγχο), προσδοκώντας ότι αν όχι σήμερα μέχρι αύριο θα δει πολύ μεγάλη πρόοδο. Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται ο Βραζιλιάνος να ρισκάρει ενδεχόμενο υποτροπής αγωνιζόμενος στο ματς χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι όσες φορές στο κέντρο της οπισθοφυλακής αγωνίσθηκε παίκτης που δεν είναι η θέση του, η ομάδα παρουσίασε χτυπητές αδυναμίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ