aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Τόμας πάει για το τρία στα τρία

Ο Τόμας πάει για το τρία στα τρία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το πρώτο και βασικό στοίχημα για τον νέο προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, είναι να έχει στη διάθεσή του τα βασικότερα «εργαλεία» προτού η αποστολή αναχωρήσει στις 18 Ιουνίου για Πολωνία, όπου στο προπονητικό κέντρο «Mistral Sport» θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μετά τον επίλογο που γράφτηκε χθες όσον αφορά στις ανανεώσεις συμβολαίων (βλέπε Αλεξάνδρου), το βάρος πέφτει αποκλειστικά στην προσθήκη ενός επιθετικού με ευχέρεια στο σκοράρισμα, ενός έμπειρου αριστερού μπακ και ενός δημιουργικού χαφ που θα έχει την ικανότητα να αποτελέσει τον «μαέστρο της ορχήστρας».

Τρεις παίκτες που ο Δανός τεχνικός κρίνει πως αποτελούν προτεραιότητα στη μετεγγραφική σκακιέρα και ασφαλώς, θέλει να κάνει τις καλύτερες κινήσεις με βάση το διαθέσιμο μπάτζετ. Στην Πολωνία θα αναλώσει μπόλικο χρόνο προκειμένου να εμφυσήσει τα «θέλω» και τα «πρέπει» του, να βάλει τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός ισχυρότερου συνόλου και βεβαίως, η πλήρωση των εν λόγω τριών θέσεων με (ποιοτικούς) παίκτες που προφανώς θα αποτελέσουν μέρος του βασικού κορμού, τέθηκε ως προμετωπίδα.

Εξάλλου, ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει επί πολωνικού εδάφους και τέσσερα φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα αποτελέσουν πυξίδα για τον Κρίστιανσεν όσον αφορά στο αγωνιστικό πλάνο. Αν και η προσπάθεια για είσοδο σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης αρχίζει μέσα Ιουλίου, οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος, ο Δανός κόουτς σε καμία περίπτωση δεν επαναπαύεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν υποδείξεων του Κρίστιανσεν, οι ενέργειες έχουν στραφεί προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις και αναμένονται σύντομα ουσιαστικές εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ