aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Τόμας Κρίστιανσεν «έγραψε» τον επίλογο (pics)

Ο Τόμας Κρίστιανσεν «έγραψε» τον επίλογο (pics)

stoiximan ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Stoiximan.gr

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ με προπόνηση που αρχίζει στις 20:00 και θα γίνει στο στάδιο το οποίο θα φιλοξενήσει το παιχνίδι.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν επεξήγησε διάφορα στους παίκτες του, συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα διάφορες ασκήσεις που άπτονται της τακτικής και η εκγύμναση θα ολοκληρώθηκε (ως είθισται) με τελειώματα φάσεων.

Οι περισσότερες πιθανότητες φέρνουν τον Δανό να μην τροποποιεί τα πλάνα του, επενδύοντας στους πλείστους παίκτες στους οποίους έδωσε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την Αστάνα.  Σε άλλο ένα ματς αναμένεται πως θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον χώρο της μεσαίας γραμμής, κάτι λογικό από τη στιγμή που η ομάδα αγωνίζεται απέναντι στον Ολυμπιακό και συν τοις άλλοις ο αντίπαλος αναμένεται πως θα αγωνιστεί με τον σχηματισμό 4-2-3-1.

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία των Μοράις και Βινίσιους στη μεσαία γραμμή, ενώ εξαιρετικά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Μπερτόλιο σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο, με σαφώς ξεκάθαρες εντολές να δίνει στηρίγματα στους πλάγιους φορ και να οργανώνει παραλλήλως το παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων.  Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι για άλλη μια φορά ο Σωτηρίου.

Ο Γιαννιώτας θα κινείται σίγουρα στις πτέρυγες του κέντρου. Την άλλη θέση διεκδικούν οι Εφραίμ και Βάντερ, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Ο διεθνής Κύπριος εξτρέμ δεν αγωνίσθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη, προφανώς για να είναι «φρέσκος» ενόψει της μεγάλης μάχης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Βάτερμαν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας οι Μιλάνοφ, Λάγο και στο κέντρο της άμυνας ο Καρλάο θα έχει παρτενέρ του έναν εκ των Μερκή, Αστίθ.

Παίξε στο Stoiximan το Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ με 0% γκανιότα και τις καλύτερες αποδόσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ