aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Θρύλος σε ρόλο «χάκερ»…

Ο Θρύλος σε ρόλο «χάκερ»…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στο αποψινό (νέο) ραντεβού, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να φανεί αντάξιος και συνεπής απέναντι στο όνομα και τη φήμη που έχει δημιουργήσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Για να τα καταφέρει όμως θα πρέπει (σαν άλλος χάκερ) να αποκρυπτογραφήσει κλειδάριθμο στον κωδικό Βιτορούλ!

Τα τρομερά μωρά του Χάτζι «ζουν και αναπνέουν» για το ταξίδι στ’ αστέρια διά μέσου των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και η αποστολή των γαλαζοκίτρινων μόνο εύκολη δεν θα είναι. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος της ομάδας, Μάριο Μπέιν, καλείται να επιλέξει τους σωστούς αριθμούς για να αποκωδικοποιήσει τον κωδικό των Ρουμάνων και να βρει το δρόμο και τον τρόπο για να δραπετεύσει από το «Στατιονούλ Βιτορούλ», με το αποτέλεσμα εκείνο που θα του ανοίγει την πόρτα για τα πλέι οφ και σε πρώτη φάση, θα τον στέλνει σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, αν παρ’ ελπίδα δεν καταφέρει να προκριθεί. Μένουμε όμως Ρουμανία και στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο για τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί την πύλη του παραδείσου, ως προς τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη.

Ό,τι έγινε, έγινε, σε ό,τι αφορά τους τραυματίες και τους απόντες, ο Ολλανδός τεχνικός έχει πάρει τις αποφάσεις του και θα τις δούμε απόψε στις 21:00 αποτυπωμένες στο χορτάρι του γηπέδου της Βιτορούλ. Οι πληροφορίες από τη Ρουμανία λένε πως ο Μιλάνοφ θα σφίξει τα δόντια και θα είναι παρών στο σημερινό κρίσιμο από κάθε άποψη παιχνίδι.

Η ενδεκάδα που θα παρατάξει δεν θα διαφέρει και πολύ από αυτήν που είδαμε στον επαναληπτικό με την Ντουντελάνζ. Ένα «παράθυρο» υπάρχει για το δεξί φτερό της μεσαίας γραμμής, με τον Εμπεσίλιο, αφού υποψηφιότητα θέτει και ο Βάντερ, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να επιλεγεί ο Ολλανδός, για να δίνει βοήθειες και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι μεγάλη σημασία θα έχει και η τακτική που θα επιλέξει να ακολουθήσει ο Μάριο Μπέιν, αφού όλοι γνωρίζουν πως η Βιτορούλ είναι πολύ τεχνική και γρήγορη ομάδα (ειδικά αν θέση στη σέντρα πάρει και ο Κομάν), ενώ δεν υστερεί σε δύναμη και πείσμα. Ειδικά από τη στιγμή που θα έχουν και τον κόσμο στις κερκίδες, ο βαθμός δυσκολίας για τους πρωταθλητές ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.

Όπως είπε όμως και ο πρόεδρος της εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης, στις δηλώσεις του, στο γεύμα που παρέθεσε ο ΑΠΟΕΛ για τους δημοσιογράφους, «ο ΑΠΟΕΛ ξέρει και μπορεί να αντεπεξέρχεται τις όποιες δυσκολίες και είμαστε μαθημένοι στην πίεση», παραδεχόμενος παράλληλα πως, «ναι είμαστε κάτω από πίεση, για τον αυριανό (σημ. συν. σημερινό) αγώνα».

Αναγνώρισε πως απουσιάζουν για διάφορους λόγους τέσσερα βασικά γρανάζια της ομάδας (Καρλάο, Σόουζα, Εφραίμ, Ποτέ), αλλά δεν κλάφτηκε, παρά μόνο δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως, «ο ΑΠΟΕΛ θα τα καταφέρει και αυτή τη φορά». Αυτό που απομένει λοιπόν, είναι η ομάδα να επιβεβαιώσει τα λεχθέντα από τον διοικητικό ηγέτη των γαλαζοκίτρινων και να προχωρήσει προς τον στόχο της. Ιδού η Ρόδος, ιδού και η Βιτορούλ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ