aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Θρύλος πάει κομπλέ στη μάχη των μαχών

Ο Θρύλος πάει κομπλέ στη μάχη των μαχών

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πάνοπλος για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό αναμένεται πως θα παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ στο επικείμενο παιχνίδι με την Ομόνοια. Εκτός από το γεγονός πως κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα απουσιάζει ένεκα καρτών, σημαντικό θεωρείται (και) το γεγονός πως δύο ισχυρά πιόνια στην αγωνιστική σκακιέρα είναι πλέον πανέτοιμα να ριχθούν στη μάχη.

Μετά τον Βινίσιους Ολιβέιρα, σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με το προηγούμενο ματς βρίσκονται οι Γιώργος Εφραίμ και Γιάννης Γιαννιώτας. Ο πρώτος μετά από δύο μήνες πήρε λεπτά συμμετοχής απέναντι στην ΑΕΚ και με μία επιπλέον εβδομάδα φουλ εκγύμνασης θα είναι σαφώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ο δεύτερος που πέρασε τραυματισμό την περασμένη εβδομάδα, δεν αγωνίσθηκε απέναντι στην ομάδα της Λάρνακας αφού δεν ήταν 100% έτοιμος.

Οπότε, με δεδομένη την καλή απόδοση του Στάθη Αλωνεύτη όταν μπήκε ως αλλαγή απέναντι στους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας, το πιθανότερο είναι πως θα προκύψουν αλλαγές στα άκρα της επιθετικής γραμμής, με την ελπίδα να λειτουργήσει καλύτερα η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας στον στόχο της. Επιπρόσθετα, ο Νικόλας Ιωάννου ανεβάζει ρυθμό στην προπόνηση και πλησιάζει η ώρα που θα είναι στη διάθεση του Τόμας Κρίστιανσεν, ενώ ο Νούνο Μοράις άρχισε προχθές το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, με τις ενδείξεις να είναι θετικές όσον αφορά στη συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Με αυτά και με αυτά, λοιπόν, ο ΑΠΟΕΛ θα πάει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κομπλέ στο ντέρμπι απέναντι στην «αιώνια» αντίπαλο ώστε να επιβληθεί και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πέμπτου σερί τίτλου και 26ου στην ιστορία του. Βρίσκεται ενώπιον μιας πολύ μεγάλης πρόκλησης και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί κανένας στον σύλλογο να δοθεί παράταση στην αγωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ