aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Θρύλος κόντρα στη «Βασίλισσα» (οι αποδόσεις της Bet on Alfa)

Ο Θρύλος κόντρα στη «Βασίλισσα» (οι αποδόσεις της Bet on Alfa)

Το οδοιπορικό του ΑΠΟΕΛ στον 8ο όμιλο του Champions League αρχίζει από το επιβλητικό «Santiago Bernabeu» απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης σε ματς που θα γίνει απόψε και θα αρχίσει στις 21:45.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» σε ένα όμιλο με μεγάλο βαθμό δυσκολίας απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Τότεναμ, θα προσπαθήσουν για την καλύτερη δυνατή παρουσία. Η Bet on Alfa προσφέρει στο κουπόνι της, τόσο στα 56 πρακτορεία που διαθέτει Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy πολλές επιλογές,  για την πορεία που θα έχει το ΑΠΟΕΛ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, για το αποψινό ματς και γενικότερα για όλη τη δράση στο Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη στην αποψινή αναμέτρηση, με απόδοση μόλις στο 1.03, η χαμηλότερη απόδοση από όλα τα σημερινά ματς του Champions League. Στο 11.00 είναι η απόδοση για ισόπαλο αποτέλεσμα και στο 31.00 για το διπλό του ΑΠΟΕΛ στο «Santiago Bernabeu».

Το over 1.5 goals έχει απόδοση 1.03, το over 2.5 goals 1.16 και το over 3.5 goals 1.45, ενώ το under 1.5 είναι στο 10.25 goals, το under 2.5 goals 4.30 και under 3.5 goals 2.45. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην αποψινή αναμέτρηση είναι 2.30. Προσφέρονται επίσης και άλλες πολλές επιλογές, τόσο για την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-ΑΠΟΕΛ όσο και για την υπόλοιπη δράση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ