aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ «θησαυρός» του ΑΠΟΕΛ… μεγαλώνει!

Ο «θησαυρός» του ΑΠΟΕΛ… μεγαλώνει!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Σεργέι Κρούμπατς είναι από τους ποδοσφαιριστές που «βγάζουν μάτια» στην ακαδημία του ΑΠΟΕΛ και σε κάθε ευκαιρία δεν σταματά να αποδεικνύει πως πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο.

Ο Μαυροβούνιος φορ συμμετέχει, αυτή τη χρονική στιγμή, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 17 χρόνων, με την Εθνική του να αντιμετωπίζει σήμερα την Εσθονία για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου, όπου συμμετέχουν επίσης η Γαλλία και η Σλοβενία.

Το μικρό «διαμαντάκι» του ΑΠΟΕΛ, που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, άνοιξε το σκορ στη νίκη της Εθνική τους με 2-1. Ο Κρούμπατς… τίναξε τα αντίπαλα δίκτυα στο 31ο λεπτό μετά από ασίστ του Στοΐκοβιτς, ενώ στο 57′ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει ξανά.

Τελικά, στο χρόνο των καθυστερήσεων ο Ρακόνιατς σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και χάρισε τους τρεις βαθμούς στο Μαυροβούνιο, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς, έναντι 5 της Σλοβενίας και 7 της Γαλλίας.

untitled-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ