aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Τάαμαρι «προβάρει» συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Ο Τάαμαρι «προβάρει» συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Στην κλήση της Ολυμπιακής Εθνικής ομάδας κάτω των 23 ετών, έχει κληθεί ο διεθνής Ιορδανός εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ Τάαμαρι, ενόψει των προκριματικών (22-26 Μαρτίου) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Η Εθνική ομάδα της Ιορδανίας θα ταξιδέψει στο Κουβέιτ στις 16 Μαρτίου για να αγωνιστεί στον 4ο όμιλο μαζί με την εν λόγω χώρα, την Συρία και το Κιργιστάν. Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαρτίου απέναντι στο Κουβέιτ. Ο Τάαμαρι, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της χώρας του στις 18 του μηνός (ημέρα Δευτέρα), δηλαδή μία μέρα μετά από το κυριακάτικο (17/3) ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Νόρμπερτ Μπάλογκ, ο οποίος επίσης κλήθηκε για τις φιλικές υποχρεώσεις της Εθνικής Ουγγαρίας. Οι κανονισμοί αναφέρουν ότι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι καλούνται στην προετοιμασία των Ομοσπονδιακών συγκροτημάτων τους, πρέπει τουλάχιστον δύο μέρες πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις, να είναι παρόντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ