aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«O Τάαμαρι φεύγει μόνο με €6.000.000-7.000.000, τυχερός ο Τραμετσάνι»

«O Τάαμαρι φεύγει μόνο με €6.000.000-7.000.000, τυχερός ο Τραμετσάνι»

Την επόμενη μέρα της κατάκτησης του 28ου πρωταθλήματος και έβδομου συνεχόμενου από τον ΑΠΟΕΛ σχολίασε ο παλαίμαχος άσος των «γαλαζοκιτρίνων», Κώστας Φασουλιώτης στον Σπορ FM 95.0.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Να δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια σε όλο το φάσμα που λέγεται ΑΠΟΕΛ. Είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση να κατακτάς ακόμα ένα πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που ήρθε λίγο πιο δύσκολα απ’ ότι θα περίμενε κανείς βάσει του ρόστερ του ΑΠΟΕΛ πού ήταν γεμάτο επιλογές. Κάτι που δεν είχαν άλλες ομάδες και που έπρεπε να κάνουν. Για μένα τα δύσκολα αρχίζουν από τώρα καθώς ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει τα πάντα για να μπει στους ομίλους ή του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε να κάνουμε με μια τεράστια ομάδα, αλλά αυτά που πετυχαίνει ο ΑΠΟΕΛ είναι πραγματικά. Η διοίκηση έχει αρχίσει τις συναντήσεις για να στελεχωθεί το ρόστερ. Θα φύγουν και θα έρθουν κάποιοι παίκτες. Ήταν τυχερός ο κ. Τραμετσάνι που είχε τέτοιο ποιοτικό ρόστερ».

Για τους Νατέλ και Τάαμαρι: «Οι μετεγγραφές του ΑΠΟΕΛ ήταν πάρα πολύ καλές. Ο Νατέλ είναι εξαιρετικός παίκτης και με χίλια τον θέλουμε στον ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι δανεικός. Ο Τάαμαρι ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΑΠΟΕΛ τη φετινή σεζόν. Τέτοιοι παίκτες δεν έχουν και πολλά χρόνια στην Κύπρο. Δύσκολα θα μείνει στον ΑΠΟΕΛ πιστεύω γιατί αν έρθει μια προσφορά 6-7 εκατομμυρίων φεύγει. Θα τον δουν σκάουτερ έστω μικρομεσαίας ομάδας της Γαλλίας και θα τον θέλει για παράδειγμα. Δεν ασχολείται ο σκάουτερ ο ξένος με το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ασχολούνται με το επίπεδο της ομάδας που παίζει ο παίκτης. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ευρωπαϊκή ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ