aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ«Ο Τάαμαρι έσπασε τρία τζάμια αυτοκινήτων!»

«Ο Τάαμαρι έσπασε τρία τζάμια αυτοκινήτων!»

17 συμμετοχές χρειάστηκε ο Μούσα Τάαμαρι για να σπάσει το «ρόδι» και να πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λέουβεν. Ο Ιορδανός επιθετικός δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς τη θητεία του στο σύλλογο του Βελγίου και μάλιστα τον περασμένο Ιανουάριο υπήρξαν συζητήσεις για παραχώρησή του στον Άρη, με τη μετεγγραφή να «κολλά» εξαιτίας της άρνησης της Λέουβεν να μπει ρήτρα αγοράς του το Καλοκαίρι.

Στο παιχνίδι με την Αντβέρπ ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ έσπασε την «κατάρα», στο 29’ της αναμέτρησης, με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής. Ο τεχνικός της Λέουβεν, Μαρκ Μπράις σε ερώτηση για το παρθενικό τέρμα του Τάαμαρι στάθηκε στην σκληρή δουλειά που έκανε ο ταχύτατος επιθετικός ώστε να βελτιώσει τις επιδόσεις του. Μάλιστα, μεταξύ σοβαρού και αστείου ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια των προπονήσεων ο Τάαμαρι έσπασε τρία τζάμια αυτοκινήτων, θέλοντας να τονίσει ότι είχε πολύ άσχημα τελειώματα.

«Έκανε φανταστική δουλειά για να διορθώσει τα τελειώματά του. Έχει σπάσει τρία παράθυρα σε σταθμευμένα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της βελγικής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ