aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Τάαμαρι έχει στα χέρια του μία πολύ καλή πρόταση»

«Ο Τάαμαρι έχει στα χέρια του μία πολύ καλή πρόταση»

Η υπογραφή στο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ απομένει για την απόκτηση του Μάριους Λουντεμό. Ο Νορβηγός ανασταλτικός μέσος που μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα από την Ρόσενμποργκ συμφώνησε σε όλα με τους γαλαζοκίτρινους και σύντομα αναμένεται να εκδοθεί και επίσημη ανακοίνωση.

Μιλώντας στον  Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος παραδέχθηκε ότι ο Λουντεμό πληροί τις προδιαγραφές που υπάρχουν από την τεχνική ηγεσία, εντούτοις απέφυγε να μπει σε ονοματολογία.

«Όπως αντιλαμβάνεστε εμείς είμαστε σε ανοικτή γραμμή με ποδοσφαιριστές, αλλά το να μιλήσω για κάποιο ποδοσφαιριστή χωρίς κάτι επίσημο. Κοιτάζουμε για παίκτες σε καλή ηλικία και το πιο σημαντικό παίκτες που θέλει να εντάξει ο προπονητής σε σχέση με το πλάνο που θέλει να ακολουθήσει. Δεν θα μπω σε ονοματολογία με όλο τον σεβασμό και αν δεν μπει υπογραφή δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Επιβεβαιώνεις ότι είναι ο ΑΠΟΕΛ κοντά στην απόκτησή του Λουντεμό; «Αν δεν υπάρχει υπογραφή δεν σημαίνει δεν προκύπτει οτιδήποτε. Λίγη υπομονή ακόμα».

Για το μετεγγραφικό πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη: «Υπάρχουν κάποιες θέσεις που έχουν δοθεί προτεραιότητα. Αυτές του αμυντικού μέσου, του επιθετικού και του τερματοφύλακα».

Από την Κύπρο σας ενδιαφέρει κάποιος ποδοσφαιριστής; «Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω τώρα, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Δεν ξέρω τον λόγο που ρωτάτε, αλλά όλες οι αγορές είναι ανοικτές. Αυτή την στιγμή σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει προτεραιότητα στην κυπριακή αγορά, αλλά δεν αποκλείω ότι μπορεί να προκύψει οτιδήποτε».

Έχετε βάλει όριο κατώτατης τιμής για τον Τάαμαρι αν έρθει κάποια πρόταση; «Δεν μπορώ να απαντήσω ακριβώς αυτό πράγμα. Αυτή την στιγμή είμαστε σε συζητήσεις με τον Μούσα για ανανέωση του συμβολαίου του και όπως γνωρίζω κάποια πράγματα είμαστε σε καλό δρόμο. Έχει ενώπιον του μια πάρα πολύ καλή πρόταση από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Αυτό που αναφέρει ο ίδιος εδώ και καιρό είναι ότι στην Κύπρο υπάρχει μόνο ο ΑΠΟΕΛ. Έχει ένα στόχο να αναπτυχθεί στον ΑΠΟΕΛ και να παίξει στην Ευρώπη. Η απόφαση του ποδοσφαιριστή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ σημαντική. Ο Μούσα μου είχε πει προσωπικά ότι δεν τον ενδιαφέρει να παίξει στις Αραβικές χώρες, όσα χρήματα και αν προσφέρουν».

Ξεκίνησε στο δικαστήριο η ακρόαση της υπόθεσης Ενσούε – Τραμετσάνι; «Δεν ξέρουμε κάτι. Υπήρξε καταγγελία από τον κ. Τραμετσάνι και φαντάζομαι ότι αυτή η διαδικασία θα ακολουθηθεί. Δεν έχει σχέση ο ΑΠΟΕΛ με αυτό. Είναι αστυνομική υπόθεση. Έγινε ένα περιστατικό, ακολούθησε μια διοικητική έρευνα και υπήρξε ένα πόρισμα. Πάρθηκε μία απόφαση και διακόπηκε ένα συμβόλαιο. Αυτό αφορά τον ΑΠΟΕΛ. Το τι έκανε ο ένας και ο άλλος με την Αστυνομία είναι μια άλλη υπόθεση. Γνωρίζω ότι ο κ. Τραμετσάνι έκανε καταγγελία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ