aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Τάαμαρι αποκάλυψε πότε θα φύγει από τον ΑΠΟΕΛ!

Ο Τάαμαρι αποκάλυψε πότε θα φύγει από τον ΑΠΟΕΛ!

Δηλώσεις σε συριακό ραδιοφωνικό σταθμό και οι οποίες αναδημοσιεύτηκαν γραπτώς σε Μέσα στην πατρίδα του, παραχώρησε ο Ιορδανός εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ Τάαμαρι, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι το Καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τους γαλαζοκίτρινους.

Επιπλέον τόνισε ότι ο ΑΠΟΕΛ του έδωσε άδεια για να αγωνιστεί με την Εθνική Ιορδανίας στο Ασιατικό Κύπελλο, ωστόσο αυτό θα γίνει μετά το ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση στις 12 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά: «Θα συνεχίσω αυτή τη σεζόν με τον ΑΠΟΕΛ για να ολοκληρώσω τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, θα φύγω από την ομάδα. Είπα στην διοίκηση για το Ασιατικό Κύπελλο και μου επέτρεψαν να ενσωματωθώ στην αποστολή (σ.σ. της Εθνικής Ιορδανίας) μετά το ντέρμπι που έχουμε στις 12 του Ιανουαρίου (σ.σ. με Ανόρθωση. Δεν μπορώ να είμαι στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης, αλλά μπορεί να είμαι στο δεύτερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ