aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO συγκρατημένος στον εξώστη Πετρίδης και το 9ο

O συγκρατημένος στον εξώστη Πετρίδης και το 9ο

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Δεν είχε όρεξη για… πολλά πανηγύρια ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης. Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων ήταν επηρεασμένος από τον θάνατο της Αλίκης Ηλιάδη, γεγονός που συγκλόνισε την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ ανήμερα των εορτασμών της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης επιβιβάστηκε στο ανοικτό λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή των πρωταθλητών από το ΓΣΠ στο οίκημα του σωματείου, βγήκε πρώτος στον εξώστη για να… απολαύσει τη θέα και στη συνέχεια έδωσε χώρο στους πρωταγωνιστές της επιτυχίας.

Η πιο δύσκολη σεζόν της δεύτερης θητείας του στον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνεται με τους γαλαζοκίτρινους πρωταθλητές, ενώ στις 22 Μαΐου θα διεκδικήσουν και το κύπελλο. Μία σεζόν με μπόλικη αμφισβήτηση, δυσκολίες στο οικονομικό και σημαντικές αποφάσεις με την απόλυση Μπαλταζάρ και τις προσλήψεις Τέτι – Τραμετσάνι.

Διαβάστε επίσης: «Βαφτίζει περισσότερο από τον Μακάριο, σταμάτησε για να κάνει ΑΠΟΕΛίστα»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ξέρει πως τα… δύσκολα τώρα αρχίζουν. Οι σημαντικές αποφάσεις για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου, η ανάγκη για μείωση του μπάτζετ και η πρόκληση των ομίλων που μοιάζει διέξοδος στο οικονομικό βρίσκονται ενώπιον της διοίκησης.

Η ιστορία έγραψε ότι ο ΑΠΟΕΛ με τον Πρόδρομο Πετρίδη στέφθηκε πρωταθλητής για 28η φορά στην ιστορία του, ο ΑΠΟΕΛ έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά εφτά σερί τίτλους στο κυπριακό ποδόσφαιρο και ο ίδιος στέφθηκε πρωταθλητής για 8η φορά και στις δύο θητείες του. Εάν τα καταφέρει και τη νέα σεζόν θα ισοφαρίσει το ρεκόρ εννέα κατακτήσεων του Γεώργιου Πούλλια, που έμοιαζε άπιαστο για δεκαετίες.

Διαβάστε επίσης: Tρελάθηκε και έλουζε σαμπάνιες μεταμεσονύχτια ο Αλωνεύτης (video)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ