aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ στόχος και το 4-4-2 στον ΑΠΟΕΛ

Ο στόχος και το 4-4-2 στον ΑΠΟΕΛ

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Όσο κι αν για τους περισσότερους το ενδιαφέρον βρίσκεται επικεντρωμένο στο μετεγγραφικό μέτωπο, ο Τόμας Κρίστιανσεν και οι ποδοσφαιριστές του δουλεύουν πάνω στον αγώνα του Σαββάτου με τη Δόξα.

Η προσφυγική ομάδα κατά καιρούς έκανε τις ζημιές της στον ΑΠΟΕΛ, είτε στο Μακάρειο (1-1, τη σεζόν 2013-2014) είτε στο ΓΣΠ (0-0, τη σεζόν 2015-2016), ενώ είναι σε όλους γνωστό το πόσο αξιόλογος αντίπαλος είναι για οποιαδήποτε ομάδα.

Οπόταν το ενδεχόμενο υποτίμησης (λογικά) παύει να υφίσταται ενώ στην εξίσωση μπαίνει και το γεγονός ότι με τίποτα δεν θέλει να αποχωριστεί τη μοναξιά του ρετιρέ όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Με την αποχώρηση του Καρλάο, αλλά και τη δεδομένη απουσία του Μπερτόλιο, ο Τόμας Κρίστιανσεν είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να αναθεωρήσει κάποια πράγματα σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών, ωστόσο εκείνο που παραμένει αδιαπραγμάτευτο είναι η νίκη, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ο Μπερτόλιο είναι τραυματίας, ο Μπρεσάν αποτελεί παρελθόν και ο Ορλάντι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας, παρά τις ευκαιρίες που πήρε από τον προπονητή του. Πράγμα που σημαίνει ότι ο ΑΠΟΕΛ (και ο Κρίστιανσεν) έχει θέμα στη μεσαία γραμμή και ειδικότερα στη θέση του επιτελικού μέσου.

Όπως έχουν τα δεδομένα δεν αποκλείεται ο Δανός τεχνικός να επιστρατεύσει και πάλι το 4-4-2, σύστημα που σε ορισμένους αγώνες απέδωσε. Αν λοιπόν επιλέξει αυτό το σύστημα ο καθ’ ύλην αρμόδιος της ομάδας, Πιέρος Σωτηρίου και Ιγκόρ ντε Καμάργκο θα πάρουν θέση στη γραμμή κρούσης των γαλαζοκίτρινων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ