aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO σπουδαίος Πέδρο, το 1-0 και η ατιμωρησία από τον Δημητρίου!

O σπουδαίος Πέδρο, το 1-0 και η ατιμωρησία από τον Δημητρίου!

Ο Ζοάο Πέδρο ήταν ο ποδοσφαιριστής που έδωσε τη χαριστική βολή στον ΑΠΟΕΛ με το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του ντέρμπι στο Τσίρειο. Δεν ήταν μόνο το γκολ που πέτυχε, όμως, ο Πορτογάλο άσος του Απόλλωνα.

Κατέθεσε στον αγωνιστικό χώρο πάθος, ζωντάνια, όπου μαζί με τον Μάριο Σέρζιο κυριάρχησαν στη δεξιά πλευρά. Έκανε, γενικώς, ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι γι’ αυτό θεωρείται ως ο MVP στην μεγάλη επιτυχία του Απόλλωνα επί των πρωτοπόρων.

Από εκεί και πέρα, το γκολ του Άντον Μάγκλιτσα στο 43’ προσέδωσε περισσότερο «χρώμα» στο παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ μέχρι εκείνου του σημείου έπαιζε κλεφτοπόλεμο, ενώ ο Απόλλων έσπερνε τον… πανικό με το πάθος του. Με το σκορ εις βάρος της, η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν υποχρεώθηκε  να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος, οπότε είδαμε στη συνέχεια καλύτερο παιχνίδι και απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Όσον αφορά στη διαιτησία, προηγήθηκαν πολλά φάουλ και από τις δύο πλευρές, με τον Βασίλη Δημητρίου να δείχνει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στο 29’ στον Μαγκλίτσα! Γενικά, έκλεισε τα μάτια σε πολλά σκληρά φάουλ, ειδικά σε κάποια που έγιναν από τον Αστίθ, αφήνοντας το παιχνίδι να εκτραχυνθεί.

Κόκκινη έπρεπε να δοθεί και στον Βασιλείου (δεν ήταν ο μόνος), ενώ στις καθυστερήσεις μπορούσε να δοθεί πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ για πάτημα του Σατσέτι στον Μοράις. Γενικά, ήταν μια κακή διαιτησία από τον Δημητρίου που έχασε σε πολλά σημεία τον έλεγχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ