aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Σόλμπάκεν για τη μετεγγραφή του Πιέρου: «Γι’ αυτό τον πουλήσαμε τώρα»

Ο Σόλμπάκεν για τη μετεγγραφή του Πιέρου: «Γι’ αυτό τον πουλήσαμε τώρα»

O Πιέρος Σωτηρίου μετακομίζει στο Καζακστάν για λογαριασμό της Αστάνα, είδηση που αποκάλυψε από το βράδυ της Δευτέρας (17/2) η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy» (δες ΕΔΩ) και η επισημοποίηση της μετεγγραφής του είναι θέμα χρόνου. Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός αποχαιρέτησε ήδη τους συμπαίκτες του στην Κοπεγχάγη και τον προπονητή της ομάδας, Στόλε Σόλμπάκεν σε φορτισμένο κλίμα (δες ΕΔΩ) και μένει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, με τη νέα του ομάδα.

Η Αστάνα έστρωσε… χρυσάφι στα πόδια του 27χρονου επιθετικού, καθώς όπως επίσης αποκαλύψαμε, οι απολαβές του Σωτηρίου στο Καζακστάν θα ανέρχονται περίπου στις 750.000 ευρώ ετησίως! Ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στην Τουρκία, όπου η ομάδα από το Καζακστάν πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της χώρας, τον Μάρτιο.

Ο τέως πλέον προπονητής του διεθνούς συμπατριώτη μας επιθετικού, ο Στόλε Σόλμπάκεν, παραχώρησε δηλώσεις στην «Sun» για τη μετεγγραφή. «Η επιθυμία μας ήταν η μεταγραφή να γίνει σε μερικές βδομάδες αλλά είχαμε μια καλή προσφορά. Δεν είναι μια σούπερ προσφορά αλλά θα προτιμούσα να την πω ως μια αποδεκτή πρόταση και γι’ αυτό τον πουλήσαμε τώρα. Φυσικά είναι κρίμα που αυτό γίνεται πριν τα παιχνίδια μας με την Σέλτικ αλλά είμαι πεπεισμένος ότι με τους Ντόι, Σάντος και Κάουφμαν θα είμαστε πιθανότατα εντάξει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ