aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO Σολάρι και τα αδέλφια Μαραντόνα, Πομπγκά και Καμπιάσο

O Σολάρι και τα αδέλφια Μαραντόνα, Πομπγκά και Καμπιάσο

Ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα δημοσιεύει η διαδικτυακή έκδοση της παγκοσμίου φήμης εφημερίδας «Marca». Θέμα του ρεπορτάζ είναι αδελφοί σπουδαίων αστέρων του ποδοσφαίρου, οι οποίοι επιχείρησαν ανεπιτυχώς να κάνουν την ίδια λαμπρή καριέρα με τους αδελφούς στα ισπανικά γήπεδα.

Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνει το δημοσίευμα και τον Εστεβάν Σολάρι του ΑΠΟΕΛ. Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε στην Αλμερία την διετία 2008-2010, καταγράφοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ.

«Ο αδελφός του Σαντιάγο Σολάρι έκανε μία καριέρα πολύ πιο λίγο αισθητή από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο, της Ρεάλ και της Ίντερ. Το 2008 έφτασε στην Αλμερία από την Πούμας του Μεξικού. Στην ομάδα της Ανδαλουσίας τον περίμεναν ως μηχανή του γκολ, όμως το ισπανικό πρωτάθλημα τον σόκαρε. Σε δέκα αγώνες, σε δύο σεζόν, πέτυχε μόλις ένα γκολ. Ακολούθως πήγε στον ΑΠΟΕΛ με τον οποίο σκόραρε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ για τον πρώην άσο του ΑΠΟΕΛ.

Στο δημοσίευμα καταγράφονται κι άλλες ανάλογες περιπτώσεις, όπως τα αδέλφια του Ντιέγο Μαραντόνα. Ο Λάλο Μαραντόνα προσπάθησε, μάταια, να καταξιωθεί στην Γρανάδα, ενώ ο Χούγκο είχε πέρασμα από την Ράγιο Βαγιεκάνο χωρίς επιτυχία.

Ο Φλορεντίν Πομπγκα, αδελφός του Πολ της Μάνστεστερ Γιυνάιτεντ θήτευσε για ένα διάστημα στην Έλτσε, ενώ ο αδελφός του Εστεβάν Καμπιάσο, Νίκολας είχε φορέσει για μία περίοδο τα γάντια της Ρεάλ Μαδρίτης!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ