aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Σκέλμπρεντ ίσως στείλει ενωρίτερα στον ΑΠΟΕΛ τον Λουντεμό»

«Ο Σκέλμπρεντ ίσως στείλει ενωρίτερα στον ΑΠΟΕΛ τον Λουντεμό»

Επιβεβαιώνουν στον ΑΠΟΕΛ τη συμφωνία με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές, πέραν του Ράφαελ Σάντος, όμως δεν μπαίνουν στη διαδικασία επιβεβαίωσης της ονοματολογίας. Κώστας Αποστολάκης, Βίκτωρας Κλωναρίδης και Μάριους Λουντεμό είναι οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους οι γαλαζοκίτρινοι έχουν έρθει σε συμφωνία και θα βρίσκονται στον «Αρχάγγελο» τη νέα σεζόν.

Τη συμφωνία με τον Νορβηγό ανασταλτικό μέσο επιβεβαιώνει και η νορβηγική εφημερίδα «Verdens Gang» (δείτε ΕΔΩ) σε σημερινό της δημοσίευμα και μάλιστα σημειώνει ότι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ενδέχεται να έρθει στην Κύπρο ενωρίτερα από την Αυγούστου, ημερομηνία που τίθεται σε ισχύ το συμβόλαιο που υπέγραψε ήδη με τον ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Νορβηγών εάν ο Περ Σίλιαν Σκέλμπρεντ είναι έτοιμος να αγωνιστεί τότε η Ρόζενμποργκ θα αποδεσμεύσει πιο νωρίς τον Λουντεμό που έχει εδώ και καιρό δώσει τα χέρια με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: €2.000.000 για τον Νικόλα Ιωάννου με το ελκυστικό «πακέτο»

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Λουντεμό θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον Μάικ Γένσεν, αλλά και τη σύντομη θητεία 46 ημερών του Κόρε Ίνγκεμπρίγκτσεν στον γαλαζοκίτρινο πάγκο. Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ είχε επιβεβαιώσει εδώ και μέρες ο ίδιος ο Λουντεμό, ο οποίος είχε παραδεχθεί πωβς συνομίλησε με τον Γένσεν για τον σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ