aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ρυθμός, η ταυτότητα και το Γιουρόπα Λιγκ

Ο ρυθμός, η ταυτότητα και το Γιουρόπα Λιγκ

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις και Γιώργος Μερκής, μίλησαν στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τη Ντόρτμουντ.

Νούνο Μοράις: «Τα δώσαμε όλα. Μπορούσαμε και να κερδίσουμε αλλά πήραμε το βαθμό. Κάναμε ευκαιρίες και ίσως δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήμασταν εμείς. Φτιάξαμε ευκαιρίες και ελέγξαμε το ρυθμό. Αλλά δεν ήμασταν ήρεμοι στην επίθεση. Θα είναι παρόμοιο το παιχνίδι στη Γερμανία και θα παλέψουμε για να είμαστε κοντά τουλάχιστον στο Γιουρόπα Λιγκ».

Γιώργος Μερκής: «Κάναμε υπερπροσπάθεια ώστε να αγωνίζεσαι απέναντι σε αυτούς τους αστέρες. Από το πρώτο λεπτό η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη, βγήκε το πλάνο, δώσαμε πολλές δυνάμεις, χάσαμε και δύο παίκτες από τραυματισμό. Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό. Είμαστε ευχαριστημένοι, πήραμε τον βαθμό και συνεχίζουμε. Μέσα στο ΓΣΠ μπορούμε να χτυπήσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο, το ΓΣΠ είναι μια δυνατή έδρα, ο ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη έχει την δική του ταυτότητα και βλέπουμε με αισιοδοξία την συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ