aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Ρόκα πρόλαβε τον ΑΠΟΕΛ στη μετεγγραφή Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα

Ο Ρόκα πρόλαβε τον ΑΠΟΕΛ στη μετεγγραφή Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα προσφάτως ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο σύμφωνα με το «Sdna.gr» και γνωστή παρασκηνιακή στήλη η οποία ξεψαχνίζει τα… μανατζερικά στέκια, θέρμη για την απόκτησή του επέδειξε και ο ΑΠΟΕΛ.

«Είναι πολλοί εκείνοι οι ποδοσφαιράνθρωποι που δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση πως ο Καταλανός μεσοεπιθετικός έπειτα απ’ το “game over” στην Τβέντε, θα επιλέξει χωρίς ιδιαίτερη χρονοτριβή και εντός μόλις του πρώτου δεκαημέρου του Ιουνίου τον επόμενο (ελληνικό) σταθμό της καριέρας του», αναφέρεται και ακολούθως γίνεται αναφορά στα πολλά επιτεύγματά του στην Ολλανδία. Νούμερα, ή αλλιώς επιδόσεις που έφεραν στο κατώφλι του ουκ ολίγους ενδιαφερόμενους που… ζαχάρωναν την μεταξύ τους συνεργασία.

Ωστόσο ο Τσάβι Ρόκα απέδειξε πως διέθετε το «know how» προκειμένου να «ψήσει» στο άψε-σβήσε τον συμπατριώτη του και το γραφείο που διατηρεί τα μανατζερικά δικαιώματά του (με επιτελικό στέλεχος του οποίου διατηρεί «κονέ» απ’ τα παλιά, να στρίψουν τον τιμόνι προς την Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Κι αυτό ακριβό το deal, άσχετα αν… καθρέφτης όλων των μεταγραφών ήταν και παραμένει πάντα το χορτάρι, δεν παύει να συνιστά μια μεταγραφική επιτυχία του σενιόρ Ρόκα και κατ’ επέκταση του «τριφυλλιού», κρίνοντας απ’ την ζήτηση και το… σουξέ του Αϊτόρ στις διεθνείς αγορές.

Για την ιστορία, στους κρυφούς «μνηστήρες» του Καταλανού παίκτη (που δεν κυκλοφόρησε προς τα έξω το ενδιαφέρον τους για τον πρώην παίκτη της Τβέντε) ήταν μεταξύ άλλων και ο ΑΠΟΕΛ. Στην λευκωσιάτικη ομάδα, όπως υποστηρίζεται, είχαν συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες για τον Αϊτόρ, αλλά τους πρόλαβε κι αυτούς και τους άφησε με την… όρεξη ο (σβέλτος) Παναθηναϊκός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ