aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟ Ρίισε τρολάρει τον Νεϊμάρ μέσω… Λεονάρντο Ντι Κάπριο! (pic)

Ο Ρίισε τρολάρει τον Νεϊμάρ μέσω… Λεονάρντο Ντι Κάπριο! (pic)

Διάθεση για χιούμορ με αφορμή τις «βουτιές» και τα «θέατρα» του Νεϊμάρ Ζούνιορ στο παιχνίδι Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ (2-1), είχε ο πρώην άσος των «reds» και του ΑΠΟΕΛ Γιον Άρνε Ρίισε. Υπενθυμίζουμε πως τα καμώματα του Βραζιλιάνου αστέρα και οι προσπάθειες του με θεατρινίστικο τρόπο να κερδίσει φάουλ και πέναλτι, είναι must από το πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας και συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Και να σκεφτείτε ότι στο γήπεδο (Parc des Princes), παρόντες ήταν σπουδαίοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (φορώντας καπέλο και γυαλιά ηλίου μάλλον σε μια προσπάθεια να περάσει απαρατήρητος), ο Μικ Τζάγκερ, αλλά και ο Ρώσος πρωταθλητής του UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ. Παρόντες ήταν, επίσης, ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Ο Ρίισε που λέτε, για να επανέλθουμε στο θέμα μας, δημοσίευσε μία φωτοτυπία (screenshot) από τον λογαριασμό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Twitter ο οποίος φέρεται να έγραψε ότι: «Ήμουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσω το Παρί-Λίβερπουλ και ήταν πολύ λυπηρό γιατί συνειδητοποίησα ότι ο καλύτερος ηθοποιός που ήταν εκεί δεν ήμουν εγώ».

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο διαδίκτυο, όντως η αναφορά αυτή αναρτήθηκε στον προφίλ του Ντι Κάπριο στο Twitter (δεν γνωρίζουμε αν το χειρίζεται ο ίδιος ή κάποιοι άλλοι για λογαριασμό του ιδίου), ωστόσο στη συνέχεια διαγράφηκε. Ο Ρίισε, ως χρήστης που περνάει αρκετό χρόνο στο Twitter δεν του ξέφυγε το ποστ, πρόλαβε και είδε την ανάρτηση, την έκανε screenshot και έκρινε σωστό να την μοιραστεί με τους ακόλουθούς του με πολύ γέλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ