aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO Ρέζα δεν πήγε διακοπές, ούτε λέξη για τον ΑΠΟΕΛ

O Ρέζα δεν πήγε διακοπές, ούτε λέξη για τον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Ρέζα Γκουτσανετζχάντ, ο οποίος πριν από λίγο καιρό παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Σίδνεϊ FC από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ιρανός επιθετικός, μέσω δηλώσεών του στην περσική ιστοσελίδα «Tasnimnews» στο πλαίσιο ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος για τον ίδιο, αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της καριέρα του, αλλά και τις εμπειρίες του σε παγκόσμιο κύπελλο και τους αγώνες απέναντι σε μεγάλους σταρ όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κι ο Λιονέλ Μέσι.

Όπως τονίζεται, δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί επί αυστραλιανού εδάφους ο Ρέζα, καθώς ο 31χρονος φορ συμμετείχε με τη χώρα του στο Ασιατικό Κύπελλο του 2015 στη χώρα της Ωκεανίας φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά, όπου το Ιράν αποκλείστηκε από το Ιράκ.

Διαβάστε επίσης: Με υπερπολυτελέστατο αεροπλάνο ο Ρέζα στην Αυστραλία

Όπως τόνισε, προσεγγίστηκε ξανά από τους «Sky Blues», αλλά την προηγούμενη φορά δεν του παρουσιάστηκε η ευκαιρία, θεωρεί τη Σίδνεϊ FC ως ένα από τα καλύτερα κλαμπ όχι μόνο στην A-League, αλλά και στην Ασία και φέτος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

«Τώρα , θέλει να δείξει το ταλέντο του στην Αυστραλία καθώς αρχίζει νέα περιπέτεια και πρόκληση στηνκαριέρας του», τονίζεται στο ρεπορτάζ, ενώ ο ίδιος συμπληρώνει: «Δεν είμαι εδώ για διακοπές, είμαι εδώ για να επικεντρωθώ στον κύριο στόχο μου και αυτό είναι να παίξω ποδόσφαιρο στη Σίδνεϊ FC».

Διαβάστε επίσης: Ρέζα, με καθυστέρηση 6 μηνών

«Αν πάρω μερικές μέρες θα ήθελα να πάω με την οικογένειά μου και να εξερευνήσω το Σίδνεϊ αλλά έχω πολύ χρόνο γι’ αυτό, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Θα επιδιώξω να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να δείξω τις ικανότητές μου. Θα προσπαθήσω να πετύχω πολλά γκολ», πρόσθεσε και συνέχισε: «Είναι πάντα δύσκολο να έρχεσαι σε μια νέα ομάδα, σε ένα νέο περιβάλλον, πρέπει να συνηθίσεις τον τρόπο με τον οποίο παίζει η νέα ομάδα και τα παιδιά στο στην ομάδα πρέπει να με γνωρίσουν καλύτερα φυσικά».

Διαβάστε επίσης: Ενθουσιασμένος ο Ρέζα: «Φανταστική κίνηση για μένα»

Καταλήγοντας, είπε: «Θα χρειαστεί λίγος χρόνος… Θα σου δώσω το καλύτερο που μπορώ, προσπαθώ να προσθέσω κάτι στην ομάδα γιατί η ομάδα παίζει καλά».

Όπως αντιλαμβάνεστε, για τον ΑΠΟΕΛ ο 31χρονος διεθνής φορ, δεν είπε ούτε λέξη. Δεν ρωτήθηκε άλλωστε για την εξάμηνη περίπου παρουσία του στους γαλαζοκίτρινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ