aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ρέζα «αγνοείται» στον ΑΠΟΕΛ

Ο Ρέζα «αγνοείται» στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η αποθέωση της κερκίδας κατά τις πρώτες ελπιδοφόρες ομολογουμένως εμφανίσεις του μετατράπηκε σταδιακά σε προβληματισμό και γκρίνια. Και όσο αδυνατεί να ξεκολλήσει από τις εμφανίσεις που συνοδεύονται από αρνητικό πρόσημο, φυσιολογικό είναι να προκύπτουν και αποδοκιμασίες. Ο λόγος για τον Ρέζα Γκουτσανετζάντ, ο οποίος (και) στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Δόξα ήταν «εξαφανισμένος», προκαλώντας σε κάποιες στιγμές την έντονη αντίδραση μερίδας των οπαδών του ΑΠΟΕΛ.   

Είναι άξιον απορίας το γεγονός ότι ο Ιρανός επιθετικός δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της ομάδας. Παρά τη φιλοτιμία, οι… πτήσεις του παραμένουν χαμηλές, αυξάνοντας παραλλήλως τις επιφυλάξεις για το τι μπορεί να προσφέρει στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Κανένα χρονοδιάγραμμα για απόκτηση επιθετικού στον ΑΠΟΕΛ

Προσέξτε: Μιλάμε για παίκτη που έπαιξε προηγουμένως σε εννέα διαφορετικές ομάδες, μετρούσε 307 παιχνίδια και 115 τέρματα. Για παίκτη, ο οποίος κατά τα προηγούμενα δύο χρόνια σκόραρε 32 φορές σε 75 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Χέρενφεν. Για παίκτη που ξεχώρισε ποδοσφαιρικά σε χώρα των 82 εκατομμυρίων κατοίκων, αγωνίσθηκε με επιτυχία στην Εθνική Ιράν, κερδίζοντας μάλιστα θέση στην αποστολή του πρόσφατου Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στον ΑΠΟΕΛ πίστευαν πως μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατό, να σηκώσει το βάρος στη γραμμή κρούσης, αλλά επί της παρούσης ο Ρέζα δεν κατάφερε να κλέψει… τις εντυπώσεις. Δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, δεν προσαρμόστηκε, δεν έχει την απαιτούμενη ψυχολογία, δημιουργώντας εν τέλει την αίσθηση σε πολλούς φίλους των γαλαζοκιτρίνων πως πρόκειται για μέτριο παίκτη. Ο Ιρανός που διατηρεί συμβόλαιο και για τον επόμενο χρόνο, παρά τη στήριξη που τυγχάνει από τον Πάολο Τραμετσάνι, καλείται κι ο ίδιος να βοηθήσει τον εαυτό του, δικαιολογώντας τον παχυλό μισθό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ