aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO προβλέψιμος ΑΠΟΕΛ και η διαχείριση του Μιλόγεβιτς

O προβλέψιμος ΑΠΟΕΛ και η διαχείριση του Μιλόγεβιτς

Σε άλλο ένα παιχνίδι αρκέστηκε σε καλά διαστήματα απόδοσης. Για να ακριβολογούμε σε ξεσπάσματα, τα οποία είχαν ως κοινή συνισταμένη τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό. Ο ΑΠΟΕΛ, προχθές βράδυ, «πνίγηκε» στον προβλέψιμο τρόπο ανάπτυξης, απόρροια εν πολλοίς του μπλοκαρίσματος των παικτών που κινούνταν στις πτέρυγες.

Οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Ντάλσιο Γκόμες, πιο πολύ έμοιαζαν με εσωτερικοί χαφ παρά με εξτρέμ. Η μπάλα πήγαινε διαρκώς στον άξονα όπου είχε μαζέψει αρκετούς παίκτες η Ομόνοια και μοιραία, έπεσε ο διακόπτης.

Ο ΑΠΟΕΛ, όπως παρουσιάστηκε προχθές βράδυ, σαφώς δεν ήταν η ομάδα που θέλει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος κόουτς, βλέποντας την αντίπαλο να ανανεώνει επιθέσεις στο δεύτερο μέρος και τη δική του να οπισθοχωρεί, προτίμησε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την άμυνα ώστε να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού το προβάδισμα. Και την πάτησε. Οι γαλαζοκίτρινοι, σκόνταψαν στην πρεμιέρα των πλέι οφ, όμως για καλή τους τύχη η διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ αυξήθηκε στους τρεις βαθμούς, μετά την ήττα των κιτρινοπράσινων από τον Απόλλωνα.

Στον ΑΠΟΕΛ, εν κατακλείδι, είναι η κατάλληλη στιγμή που ο καθένας εντός της ομάδας καλείται να εντοπίσει τα λάθη, να κάνει αυτοκριτική ώστε συνολικά η εικόνα στον επόμενο αγώνα απέναντι στην Πάφος FC, να είναι καταφανώς καλύτερη. Γιατί, ανεξαρτήτως των απουσιών, κανένα ματς δεν κερδίζεται εάν δεν υπάρχει η πρέπουσα σοβαρότητα και πειθαρχία. Ιδιαίτερα στα πλέι οφ, όπου για να φτάσεις στο ζητούμενο και πολύ περισσότερο στην κατάκτηση του τίτλου, πρέπει να… μασάς σίδερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ