aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ποτέ μίλησε για τη Ρεάλ, το μέλλον του και τον… Ζλάταν

Ο Ποτέ μίλησε για τη Ρεάλ, το μέλλον του και τον… Ζλάταν

Μια πολύ ενδιαφέρον συνέντευξη παραχώρησε ο Μικαέλ Ποτέ στη γαλλική εφημερίδα «L ‘Equipe» με αφορμή τον αυριανό αγώνα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, για την προτελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ερωτηθείς για τις πρώτες του σκέψεις όταν πάτησε το πόδι του στο γρασίδι του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ο επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων απάντησε: «Είπα ουάο! Το συνειδητοποιείς μόνο όταν ο προπονητής σε καλέσει να μπεις να παίξεις. Σε πέντε δευτερόλεπτα αλλάζουν όλα. Είπα στον εαυτό μου: ό,τι κι αν συμβεί, σκέψου ότι πριν από ενάμιση χρόνο αυτά τα έβλεπες από την τηλεόραση και ήσουν στη β’ κατηγορία της Τουρκίας. Είμαι περήφανος για ό,τι μου συμβαίνει».

Αναφερόμενος στα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ντόρτμουντ, εντός και εκτός, τόνισε: «Εγώ δεν τα παρατώ ποτέ. Θέλω πάντα να μαθαίνω, και τώρα στα 33 μου ακόμη περισσότερο. Προσέχω τη ζωή μου και αισθάνομαι πως έχω κάποια χρόνια μπροστά μου ακόμη για ν’ αγωνίζομαι. Θέλω να συνεχίσω να νιώθω έτσι. Ποτέ δεν βαριέμαι να πάω προπόνηση».

Κλείνοντας, ο Ποτέ είπε για το μέλλον του: «Δεν πρόκειται να σταματήσω εδώ, πάντα θέλω περισσότερα. Θέλω να αρχίσω να κατακτώ τίτλους γιατί μέχρι τώρα δεν έχω πάρει τίποτα. Θέλω να πάρω το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ. Αγωνιστικά αισθάνομαι σαν παιδί! Όταν βλέπω τον Ζλάταν στα 36 του να συνεχίζω, παίρνω κίνητρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ