aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ «πόνος» Πάβλοβιτς, οι €600.000 και η Ομόνοια

Ο «πόνος» Πάβλοβιτς, οι €600.000 και η Ομόνοια

Στην Τουρκία θα μεταβεί αρχές της επόμενης βδομάδας ο Αντρίγια Πάβλοβιτς για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σίβασπορ. Η ιστοσελίδα abseits.at κάνει αναδρομή στην πορεία του Σέρβου επιθετικού από την ημέρα που η Αούστρια Βιέννης δαπάνησε 2.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Κοπεγχάγη, σε μία από τις πιο δαπανηρές μετεγγραφές στην ιστορία της.

Σημειώνει πως υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά έπαιξε μόνο μία σεζόν για την ομάδα της Αούστρια. Έπαιξε συνολικά 29 παιχνίδια, πέτυχε οκτώ τέρματα και πιστώθηκε τέσσερις ασίστ. Στο τέλος της σεζόν έχασε πολλούς αγώνες εξαιτίας της ευπάθειας του στους τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να του δοθεί το παρατσούκλι «πόνος».

Στη λήξασα σεζόν ο Πάβλοβιτς παραχωρήθηκε δανεικός στον ΑΠΟΕΛ, όπου σημείωσε 10 γκολ σε 34 εμφανίσεις με τους «γαλαζοκίτρινους» να μην ασκούν το δικαίωμα αγοράς του. Η Αούστρια εξ αρχής είχε θέσει εκτός πλάνων τον Πάβλοβιτς και μάλιστα δεν τον κάλεσε καν για προπονήσεις στην αρχή της προετοιμασίας, αφού στόχος ήταν να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιό του.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα abseits.at το συμβόλαιό του με την Αούστρια για τη σεζόν 2020-21 προνοεί ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ (!) μέρος του οποίου πιθανόν να καλύψει η αυστριακή ομάδα. Τονίζεται πως ενδιαφέρον για τον Πάβλοβιτς επέδειξαν τόσο ο Ερυθρός Αστέρας όσο και η Ομόνοια. Η αλήθεια είναι πως ο Χένινγκ Μπεργκ έχει σε εκτίμηση τον 26χρονο φορ, όμως δεν κατατέθηκε επίσημη πρόταση γι’ απόκτησή του. Πάντως, η μετεγγραφή στη Σίβασπορ κρίνεται ως άκρως συμφέρουσα για τον Πάβλοβιτς, αφού η τουρκική ομάδα τερμάτισε τέταρτη στη λήξασα σεζόν και εξασφάλισε μάλιστα έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ