aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ πολύ διαβασμένος κόουτς της Σλάβια

Ο πολύ διαβασμένος κόουτς της Σλάβια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο προπονητής της Σπάρτα Πράγας, Γιάροσλαβ Σιλχάβι μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου αμέσως μετά την κλήρωση που την έφερε αντιμέτωπη με τον ΑΠΟΕΛ. «Θυμάμαι όταν ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε τη Γιάμπλονετς, μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Μπορούσαν να σκοράρουν πολλά γκολ και αυτό αναμένω ακόμη και τώρα», δήλωσε ο Τσέχος τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Τώρα κοιτάζουμε τις λεπτομέρειες, μέχρι στιγμής έχω μόνο τις βασικές πληροφορίες για τον αντίπαλο. Δεν ξέρουμε τα δυνατά σημεία της ομάδας, αλλά για να φτάσουν σε αυτό το στάδιο, σίγουρα δεν είναι αδύναμος αντίπαλος. Δεν θέλαμε τον Ολυμπιακό. Ίσως λόγω ονόματος ο ΑΠΟΕΛ να μοιάζει με πιο ευπρόσδεκτο αντίπαλο, όμως θα αντιμετωπίσουμε τις δύο αναμετρήσεις με μεγάλο σεβασμό».

Για την ανάλυση του ΑΠΟΕΛ από το τεχνικό τιμ του: «Θα τους μελετήσουμε. Δεν έχουν ακόμη αρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά αγωνίστηκαν σε δύο γύρους στην Ευρώπη. Την ερχόμενη Τετάρτη δίνουν παιχνίδι για το Σούπερ Καπ, πιστεύω θα είναι το πρώτο ματς πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Θυμάμαι όταν αντιμετώπισαν τη Γιάμπλονετς, μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Εκτός έδρας είναι πάντα καλό να σκοράρεις. Θα θελήσουμε να κάνουμε το ίδιο για να αποκτήσουμε πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ