aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ «πόλεμος» των άκρων και η έδρα

Ο «πόλεμος» των άκρων και η έδρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ επενδύουν πολλά στα επιθετικά άκρα τους, με τις δύο ομάδες να κάνουν παιχνίδι με τα φτερά τους. Συνεπώς, πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να καλύψουν τις θέσεις αυτές.

Κι αν για την ΑΕΚ (και τον Ιδιάκεθ) τα κουκιά του είναι μετρημένα με τους Τέτε και Τρισκόφσκι (εφόσον δοθεί φανέλα βασικού στον Τολεμές, ως σέντερ φορ), ο Κρίστιανσεν έχει πολύ περισσότερες επιλογές με τους Αλωνεύτη, Εφραίμ, Γιαννιώτα, Βάντερ και Μπαράλ.

Από τη στιγμή που ο Δανός θα πάει με αγωνιστικό κοστούμι το 4-4-2, Ντε Καμάργκο και Σωτηρίου θα είναι το επιθετικό δίδυμο, ενώ για τις άλλες δύο θέσεις επικρατέστεροι είναι οι Εφραίμ και Αλωνεύτης. Και είναι κι αυτός ένας λόγος παραπάνω ως προς την αμυντική συμπεριφορά που θα επιδείξουν οι δύο ομάδες, στο ποιος θα βρεθεί πιο κοντά στη νίκη.

Μεγάλο ατού και όπλο για τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί η δύναμη της έδρας. Γι’ αυτό και έγινε αρκετή δουλειά προς αυτήν την κατεύθυνση και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν τεράστια βοήθεια από τον κόσμο τους, που θα δώσει δυναμικά το «παρών» του στο ΓΣΠ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και με τη μέχρι χθες διάθεση των εισιτηρίων, στις κερκίδες του γηπέδου της πρωτεύουσας αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 10.000 φίλοι του ΑΠΟΕΛ. Είναι γνωστή εξάλλου η δυναμική που δίνει ο κόσμος στην ομάδα τόσο στους αγώνες για το πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη, γι’ αυτό και ο Τόμας Κρίστιανσεν έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία των οπαδών της ομάδας του στον αυριανό αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ