aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ πιο πλήρης και οι €300.000

Ο πιο πλήρης και οι €300.000

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, στο πλαίσιο της παρουσίασης του μεγάλου χορηγού, είπε ότι φέτος έγινε ο πληρέστερος και ο πιο ποιοτικός προγραμματισμός από τον καιρό που ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας.

Αναλυτικά: «Ο φετινός προγραμματισμός έχει κριθεί από το συμβούλιο ότι είναι ο πιο πλήρης που έχει γίνει μέχρι σήμερα με το προδιαγραφόμενο μπάτζετ που είχαμε θέσει.

Βλέπουμε ότι η ομάδα μας είναι υπερπλήρης με αρκετά πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές από τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Αν τύχει και εξασφαλίσουμε συμμετοχή σε ομίλους τότε θα εξετάσουμε τον ενδεχόμενο μιας νέας προσθήκης».

Για το ύψος της χορηγίας της Pari-Match: «Κάτι περισσότερο από 300 χιλιάδες και μπόνους σε περίπτωση εισόδου της ομάδας σε όμιλο».

Για τους Πιατσκόφσκι και Στίλιτς: «Είναι δύσκολοι διαπραγματευτές».

Για την εξαγγελία ότι το μπάτζετ θα μειωθεί κατά 10%: «Είμαστε εντός των πλαισίων που θέσαμε. Αν τα καταφέρουμε να πετύχουμε καλές συμφωνίες με τις αποζημιώσεις των Πιατκόφσκι και Στίλιτς θα πέσει ακόμα περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ