aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ πιο «γεμάτος» Ντάλσιο του ΑΠΟΕΛ

Ο πιο «γεμάτος» Ντάλσιο του ΑΠΟΕΛ

Ήταν αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο του σαββατιάτικου «αιώνιου» ντέρμπι. Ο Ντάλσιο πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ στο 2-0 εις βάρος της Ομόνοιας, δείχνοντας πως έχει πάρει «τα πάνω του» στην πιο κρίσιμη περίοδο της σεζόν.

Σκόρερ τους πρώτου τέρματος, δημιουργός του δεύτερου και μέσα σχεδόν σε κάθε ευκαιρία της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που οι γαλαζοκίτρινοι έδωσαν γήπεδο στους πράσινους, ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα με τις αντεπιθέσεις του από δεξιά.

Παρακάτω οι κυριότερες στιγμές του στην προψεσινή «μητέρα των μαχών» του κυπριακού ποδοσφαίρου:

6′ Σουτ του Ντάλσιο, από πλάγια θέση εκτός περιοχής απέκρουσε ο Φαμπιάνο. Στην εξέλιξη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ έκλεψαν την μπάλα, ο Ντάλσιο έγινε πάλι κάτοχός της και δοκίμασε ξανά με νέο σουτ. Παρά την κόντρα σε αμυντικό και την αλλαγή πορείας της μπάλας, ο Φαμπιάνο δεν ξεγελάστηκε

13′ «Ισοφαρίζει» τις μεγάλες ευκαιρίες ο ΑΠΟΕΛ. Ο Μακέντα πήρε πάσα από τον Ντάλσιο και έφυγε απέναντι από τον Φαμπιάνο, λίγο πλάγια, το τελείωμα του δεν ήταν καλό, η μπάλα κόντραρε στον Μίλετιτς και ο Φαμπιάνο απέκρουσε ασταθώς. Ο Ιταλός απείλησε με νέα προσπάθεια, πάνω στη γραμμή έσωσε ο Λανγκ.

58′ ΓΚΟΛ 0-1! Ανοίγει το σκορ ο ΑΠΟΕΛ με τον Ντάλσιο. Λάθος του Λανγκ, έκλεψε ο Μακέντα, ο οποίος άλλαξε γρήγορα με τον Μπεν και έδωσε όμορφη κάθετη στον σκόρερ. Αυτός απέφυγε τον Μίλετιτς, μπήκε στην περιοχή και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

82′ ΓΚΟΛ 0-2! Ο ΑΠΟΕΛ διπλασιάζει τα τέρματα του με τον Εφραίμ. Ο Ντάλσιο από δεξιά έστρωσε την μπάλα στο ύψος της περιοχής, ο Βιγιαφάνιες την πάτησε για τον αρχηγό των γαλαζοκιτρίνων, ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Φαμπιάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ