aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ πιο επικίνδυνος παίκτης του ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τον Εμπεσίλιο

Ο πιο επικίνδυνος παίκτης του ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τον Εμπεσίλιο

O Λορέντζο Εμπεσίλιο παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα. Η παρουσίαση του Ολλανδού, πρώην πλέον επιτελικού μέσου του ΑΠΟΕΛ, έγινε στην Αυστρία όπου οι πρωταθλητές Σερβίας πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής πουλήθηκε έναντι 650 χιλιάδων ευρώ από τον ΑΠΟΕΛ στον Ερυθρό Αστέρας, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (2+1 χρόνια) με ετήσιες απολαβές λίγο πάνω από τις 500 χιλιάδες ευρώ.

Στις δηλώσεις του ο Εμπεσίλιο ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ζήτησε ν΄ αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ κάτι που έγινε σεβαστό από τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων. Μιλώντας, δε, για τις επικείμενες αναμετρήσεις της νέας του ομάδας με την προηγούμενη στον β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ συνέστησε προσοχή στον Μούσα Αλ-Τάαμαρι!

«Ο ΑΠΟΕΛ έχει τον Μούσα Αλ Τάμαρι που είναι γρήγορος και πολύ τεχνίτης. Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη για οκτώ χρόνια συνεχόμενα», δήλωσε ο Εμπεσίλιο.

Διαβάστε επίσης: Εμπεσίλιο: «Ήθελα να φύγω από τον ΑΠΟΕΛ και…»

Ο Ολλανδός είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από πρώτο χέρι τις ικανότητες του νέου αποκτήματος του ΑΠΟΕΛ κατά την κοινή παρουσία τους στην Πολωνία, όπου οι γαλαζοκίτρινοι πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Εμπεσίλιο, λοιπόν, δεν μίλησε ούτε για τον Ζαχίντ, ούτε για το Σάλαϊ, με τους οποίους διετέλεσε συμπαίκτης πέρυσι στον ΑΠΟΕΛ και οι οποίοι θεωρούνται ως οι ποδοσφαιριστές με τη μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων, αλλά για τον… νέο, Μούσα Αλ-Τάαμαρι. Ασφαλώς και κάτι θα διέκρινε στον εξτρέμ από την Ιορδανία ο Εμπεσίλιο.

Διαβάστε επίσης: «Οργισμένη» ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ για τους παίκτες που αποχωρούν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ