aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Πιέρος «τιμώρησε» ξανά τον Ολυμπιακό - Στους ομίλους για 8η φορά!

Ο Πιέρος «τιμώρησε» ξανά τον Ολυμπιακό – Στους ομίλους για 8η φορά!

Μέθυσε η Ραζγκράντ, πόλη όπου εδρεύει η Λουντογκόρετς, το βράδυ της Τρίτης. Οι μόνιμοι πρωταθλητές Βουλγαρίας απέκλεισαν τον Ολυμπιακό Πειραιώς κερδίζοντας με 4-1 στα πέναλτι (2-2 η κανονική διάρκεια και η παράταση) και προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σημαντική συνεισφορά είχε και ο Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος σκόραρε δύο πέναλτι. Έδωσε προβάδισμα στη Λουντογκόρετς και ευστόχησε πρώτος στη διαδικασία των πέναλτι. Στο γήπεδο ήταν και οι γονείς του που το καταχάρηκαν.

Θυμίζουμε πως ο διεθνής Κύπριος φορ είχε σκοράρει σε βάρος του Ολυμπιακού και το 2016 στην εκτός έδρας νίκη του ΑΠΟΕΛ με 2-0, για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Όπου βρει τους ερυθρόλευκους τους τιμωρεί ο Πιέρος. Το σημαντικό για τον Σωτηρίου είναι πως μετά από μια δύσκολη και περίεργη σεζόν στην Αστάνα δείχνει να βρίσκει και πάλι τα πατήματά του στη Λουντογκόρετς, με την οποία θα επιστρέψει και στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η φετινή θα είναι η όγδοη φορά που ο Πιέρος Σωτηρίου θα λάβει μέρος σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και η Λουντογκόρετς η τρίτη ομάδα για την οποία θα παίξει.

Oι συμμετοχές του Πιέρου Σωτηρίου σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων:

ΟΜΑΔΑ ΣΕΖΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΑΠΟΕΛ 2013-14 Europa League
ΑΠΟΕΛ 2014-15 Champions League
ΑΠΟΕΛ 2015-16 Europa League
ΑΠΟΕΛ 2016-17 Europa League
Κοπεγχάγη 2017-18 Europa League
Κοπεγχάγη 2018-19 Europa League
Κοπεγχάγη 2019-20 Europa League
Λουντογκόρετς 2021-22 Champions League ή Europa League

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ