aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Πιέρος θα τους έχει κάτι… φυλαγμένο!

Ο Πιέρος θα τους έχει κάτι… φυλαγμένο!

Ήταν σημαντικό το χθεσινό ματς κόντρα στην ΑΕΛ για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά την Πέμπτη, με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι πολύ πιο σημαντικό! Γι’ αυτό κι έμεινε στον πάγκο ο Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος βρέξει χιονίσει είναι στην ενδεκάδα των γαλαζοκιτρίνων.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο διεθνής επιθετικός, φέτος δεν ήταν στο αρχικό σχήμα μόνο σε δύο ματς. Με αντιπάλους τη Δόξα Κατωκοπιάς στην 6η αγωνιστική και τον Εθνικό Άχνας στην 21η αγωνιστική, όπου η ομάδα του Κρίστιανσεν πήρε τελικά το τρίποντο.

Χθες, όμως, ήταν ένα ντέρμπι κορυφής κι ελάχιστοι μπορούσαν να προβλέψουν ότι ο Πιέρος θα έμενε στον πάγκο. Ανανεωμένο και ορεξάτο το πρώτο κανόνι του ΑΠΟΕΛ, κάτι θα ‘χει φυλαγμένο για τους Βάσκους.

Γνωστός θιασώτης του ροτέισιον ο Τόμας Κρίστιανσεν, εκτός από τον Πιέρο, άφησε εκτός ενδεκάδας και τους Γιώργο Εφραίμ και Γιαννιώτα που σκόραραν στο Σαν Μαμές, όπως επίσης και τον Γιαμπερέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ