aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Πιέρος στο top-3 της Έβερτον! (pic)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Συναγερμός σήμανε τις τελευταίες ώρες στην Έβερτον μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Λουκάκου με τις οποίες διέψευδε τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου που έκαναν λόγο για συμφωνία με την ομάδα του να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Το γεγονός αυτό έχει φουντώσει τις φήμες στην Αγγλία ότι άλλες ομάδες έχουν προσεγγίσει τον Βέλγο επιθετικό. Ήδη το όνομα της Τσέλσι είναι αυτό που ακούγεται εντονότερα από κάθε άλλο, ομάδας που φημολογείται ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του (ρήτρα 90.000.000 ευρώ).

Αν οι φήμες ευσταθούν τότε η αγγλική ομάδα θα βγει στη… γύρα για τον αντικαταστάτη του Βέλγου «κανονιού» με την ιστοσελίδα the4thofficial.net να αναφέρει τρεις πιθανούς αντικαταστάτες του ανάμεσα τους και ο δικός μας, Πιέρος Σωτηρίου. Οι άλλοι δύο είναι οι γνωστοί σε όλους μας, Μάριο Μάντζουκιτς (Γιουβέντους) και Ντριες Μέρτενς (Νάπολι).

Τόσο ο Κροάτης, όσο και ο Βέλγος πραγματοποιούν πολύ καλή χρονιά με τις ομάδες τους και κυρίως ο Βέλγος «διαβολάκος»… πετάει φωτιές με τη φανέλα της Νάπολι, αφού σε 34 παιχνίδια σκόραρε 24 φορές μέχρι στιγμής. Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί, όμως, και ο Σωτηρίου, καθώς φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ για τον ΑΠΟΕΛ σε Κύπρο και Ευρώπη.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας the4thofficial.net, αναφέρει: «Ο Πιέρος Σωτηρίου βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα της Έβερτον εδώ και αρκετό καιρό. Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός πραγματοποιεί μία εκπληκτική σεζό και μπορεί να αποτελέσει μία φανταστική προσθήκη για την αγγλική ομάδα.

Σκόραρε 21 φορές σε 37 παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ. Επιθετικός περιοχής, από τη φύση του, παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει τα ίδια στοιχεία με τον Λουκάκου, μπορεί να φέρει μία διαφορετική διάσταση στην επιθετική γραμμή των “ζαχαρωτών”».

Διαβάστε επίσης: Πρέμιερ Λιγκ καλεί Πιέρο Σωτηρίου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ