aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Πιέρος, ο Στάθης και ο Μπερτόλιο…

Ο Πιέρος, ο Στάθης και ο Μπερτόλιο…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Όλα και όλοι είναι έτοιμοι για την εξόρμηση στο Δασάκι. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας, ενώ στο μυαλό του σίγουρα έχει την εικόνα της ομάδας που θα παρατάξει.

Με τις απουσίες, λόγω τραυματισμών, αλλά και τις απαιτήσεις που θα έχει ο συγκεκριμένος αγώνας, λίγο πολύ κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα γίνουν. Στην άμυνα, ο Αρτυματάς μάλλον θα διατηρηθεί στο δεξί άκρο και ο Ιωάννου θα πάει αριστερά, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση ο Μερκής με τον Αστίθ, με τον Βάτερμαν να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Στη μεσαία γραμμή Μοράις και Βινίσιους θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και από εκεί και πέρα έχουμε διάφορα ερωτηματικά. Στα δύο άκρα για παράδειγμα, ο Αλωνεύτης, με τον Εφραίμ τα πάνε περίφημα, οπότε έχουν ένα προβάδισμα για να ξεκινήσουν τον αγώνα. Όσο για τα ερωτηματικά ως προς το 4-4-2 ή 4-2-3-1, πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση που θα είναι ο Πιέρος.

Ο διεθνής επιθετικός αισθάνθηκε κάποιες μικροενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση και δεν αποκλείεται ο Κρίστιανσεν να τον προστατέψει. Πράγμα που αν γίνει, θα αγωνιστεί στην κορυφή ο Ντε Καμάργκο και πίσω του να αγωνιστεί ο Μπερτόλιο. Εκεί ωστόσο που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή είναι στο δίδυμο Ζελάγια, Κατσιαράβα που «πυροβολούν» αδιακρίτως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ