aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Πιέρος, ο ΑΠΟΕΛ και οι δελφίνοι

Ο Πιέρος, ο ΑΠΟΕΛ και οι δελφίνοι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ήταν παραπάνω από προφανές πως οι «Σειρήνες» θα καλούσαν με τον ένα τον άλλο τρόπο τον Πιέρο Σωτηρίου στις «αγκάλες» τους. Μόλις τον περασμένο μήνα (19/10) το «Goal» (σε ρεπορτάζ του συνάδελφου Ανδρέα Μαύρου) αποκάλυπτε πως στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Γιάνγκ Μπόις γερμανικά μάτια θα παρακολουθούσαν τον Κύπριο διεθνή.

Μάνατζερ για λογαριασμό της Ίνγκολσταντ (ομάδα Α’ κατηγορίας) και της Μπράουνσβαϊγκ (Β’ κατηγορίας) είδαν τον Πιέρο αγωνιζόμενο και έκτοτε η παρακολούθηση αυξάνεται, ενώ πληθαίνουν και οι ενδιαφερόμενες πλέον ομάδες.

Χθεσινό ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας contra.gr, ανέφερε πως ο 23χρονος επιθετικός ρωτήθηκε για την προοπτική να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, αλλά απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει να παίξει τώρα στην Ελλάδα, αλλά σε ένα άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Replay», όταν ρωτήθηκε για το θέμα του Πιέρου απάντησε: «Είναι τιμή και χαρά μας που έχουμε τον καλύτερο στράικερ της Κύπρου. Του έχουμε ανανεώσει το συμβόλαιο για ακόμα τέσσερα χρόνια, αλλά δεν θα στερήσουμε σε κανένα την καριέρα στο εξωτερικό. Αν έρθει πρόταση και είναι συμφέρουσα δεν θα σταθούμε εμπόδιο και αυτό ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές».

Γίνεται λοιπόν ξεκάθαρο πως τόσο ο ποδοσφαιριστής, όσο και η διοίκηση είναι προετοιμασμένοι για το τι να περιμένουν, αρχής γενομένης από τη μετεγγραφική περίοδο του Γενάρη, αλλά πολύ περισσότερο στους καλοκαιρινούς μήνες. Ήδη ο νεαρός στράικερ μετρά ένδεκα γκολ σε πρωτάθλημα (7) και Ευρώπη (4) και αυτό είναι κάτι που ανεβάζει το κασέ του μέρα με τη μέρα.

Θεωρείται, μάλιστα, βέβαιο πως ο Πιέρος θα ξεπεράσει την περσινή του επίδοση, που είχε δέκα γκολ στο πρωτάθλημα (personal best) και δεν αποκλείεται να κυνηγήσει ακόμα και την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ! Με πιο απλά λόγια, ο νεαρός διεθνής πραγματοποιεί την καλύτερη του σεζόν στην ομάδα, από τη μέρα που μετεγγράφηκε από τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση Πετρίδη, όταν ανανέωνε μέχρι το 2020 το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ασφαλώς και έβλεπε πολύ πιο μπροστά και να που, πριν καλά-καλά, στεγνώσει το μελάνι στο νέο τετραετές συμβόλαιο που του δόθηκε, που δικαιώνεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ