aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Πιέρος για τη «δουλειά» του και τον αγώνα με τον Ζέκα

Ο Πιέρος για τη «δουλειά» του και τον αγώνα με τον Ζέκα

Ο Πιέρος Σωτηρίου μίλησε στην ιστοσελίδα της Κοπεγχάγης για την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων, αλλά και για τον αγώνα της Κυριακής με την Οντένσε.

«Ήταν άσχημο το ότι δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα που είχαμε, αλλά η Ελλάδα είναι μία καλή ομάδα και ο Ζέκα ένας καλός παίκτης. Ήταν ωραία εμπειρία να αγωνιστούμε αντίπαλοι, αλλά δεν το σκεφτήκαμε όταν παίξαμε. Ήταν ένας αγώνας ανάμεσα σε Εθνικές, αλλά τώρα έχουμε τον αγώνα με την Οντένσε την Κυριακή και επικεντρωνόμαστε εκεί», είπε αρχικά ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ για την διακοπή και τον αγώνα της Εθνικής Κύπρου με την αντίστοιχη της Ελλάδας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα με την Οντένσε: «Είναι η δουλειά μου να σκοράρω, είμαι επιθετικός. Έτσι βοηθώ την ομάδα, επίσης γίνομαι καλύτερος μέρα με την μέρα και θα είμαι ακόμα καλύτερος απέναντι στην Οντένσε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την βαριά ήττα (σ.σ. ήττα με 3-1 από την Λίνγκμπι) πριν την διακοπή. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Και οι δύο ομάδες έχουν στόχους, αλλά πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και αν παίξουμε καλά θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ