aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Πιέρος αποκάλυψε στον Active κρούση από Ελλάδα και Κύπρο!

Ο Πιέρος αποκάλυψε στον Active κρούση από Ελλάδα και Κύπρο!

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου μίλησε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην γέννηση του γιού του, στις προτάσεις που έχει ενώπιον του αλλά και στην επιθυμία του να παραμείνει στον εξωτερικό. Υπενθυμίζουμε πως αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην Αστάνα.

Αναλυτικά:

Για την γέννηση του γιού του: «Είμαι χαζομπαμπάς. Είμαι ενθουσιασμένος δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Είναι αλλιώτικη η ζωή μας, περνάω αρκετό χρόνο με το μωρό. Είναι χαρά. Σηκώνομαι τα βράδια, αλλάζω πάνες (σ.σ. γέλια). Τα πάντα, βοηθάω την γυναίκα μου».

Για το 2021: «Πιστεύω ότι θα είναι πιο ευχάριστο, άλλες εποχές. Πιστεύω πως θα τελειώσει ο ιός, ήρθαν τα εμβόλια. Πιστεύω πως το 2021 δεν θα έχουμε κακά μαντάτα».

Για το αν τους ενημέρωσε η Αστάνα για εμβολιασμό: «Δεν μας ενημέρωσαν. Περιμένουμε μέχρι τις 11 Ιανουαρίου που θα πάμε για προετοιμασία. Θα μας αναγκάσουν όλους να το βάλουμε, αυτό πιστεύω».

Για την φυγή του το 2017: «Δεν το μετάνιωσα».

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει: «Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω. Δεν υποτιμώ την Κύπρο, αλλά δεν θέλω να επιστρέψω τώρα. Πριν τα 30 δεν το νομίζω να επιστρέψω. Σε λίγες μέρες κλείνω τα 28».

Για το αν υπάρχουν προτάσεις: «Ναι υπάρχουν προτάσεις, γιατί όχι (σ.σ. γέλια). Να είμαι υγιής, να αποδίδω, να παίζω το ποδόσφαιρο που ξέρω και οι προτάσεις θα είναι εκεί, θα έρθουν».

Για την τελευταία πρόταση που είχε: «Δεν μπορώ να απαντήσω (σ.σ. γέλια). Υπάρχει κρούση από Ελλάδα και Κύπρο. Αλλά τίποτα γραπτό».

Τέλος, κατέληξε με τις ευχές στον κόσμο: «Υγεία πάνω απ’ όλα. Το 2021 να μας φέρει χαμόγελα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ