aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Πιατκόφσκι νιώθει σαν ανεπιθύμητο σκουπίδι»

«Ο Πιατκόφσκι νιώθει σαν ανεπιθύμητο σκουπίδι»

Στην ανακοίνωση της η FIFPro φιλοξενεί και δηλώσεις του δικηγόρου του Ματέους Πιατκόφσκι. Ο Μάρτσιν Κβίτσιεν καταγγέλει πως του έχει απαγορευτεί να σταθμεύει το αυτοκίνητό του παρά το στάδιο, ενώ χρειάζεται να ψάξει, για να βρει βασικά αντικείμενα όπως πετσέτα.

Οι δηλώσεις του: «Φέτος, παίρνει 45λεπτα ατομικής προπόνησης. Τυπικά, κάνει ατομικά ποδήλατο σε ένα άδειο γυμναστήριο, ή τρέχει γύρω από ένα γήπεδο, μόνος του. Όταν τρέχει στο γήπεδο, ορισμένες φορές το προσωπικό της ομάδας αφήνει τα ποτιστήρια ανοικτά για να τον βρέξουν. Ο Πιατκόφσκι «νιώθει σαν ανεπιθύμητο σκουπίδι», είπε ο δικηγόρος του, Μάρτσιν Κβίτσιεν.

Του έχει απαγορευτεί να σταθμεύει το αυτοκίνητό του παρά το στάδιο, ενώ χρειάζεται να ψάξει, για να βρει βασικά αντικείμενα όπως πετσέτα ή αθλητικό ρουχισμό. Στους αγώνες, δεν του επιτρέπεται να καθίσει μαζί με συμπαίκτες του στην κερκίδα και αντιθέτως κάθεται ανάμεσα σε οπαδούς. Αρκετοί από αυτούς του φωνάζουν “τουρίστα, τουρίστα”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ