aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Πιατκόφσκι και οι επιπλέον λύσεις

Ο Πιατκόφσκι και οι επιπλέον λύσεις

Ο Ερμής προσπάθησε να κάνει το κόλπο-γκρόσο την τελευταία ημέρα του μετεγγραφικού «παζαριού», ντύνοντας στα μαυροκόκκινα τον Ματέους Πιατκόφσκι.

Αν κατάφερναν οι Αραδιππιώτες να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Πολωνό επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, τότε ο Έντουαρντ Μασίνουα θα δινόταν δανεικός σε ομάδα Β’ Κατηγορίας, με την Ομόνοια Αραδίππου να ήταν αυτή που επέδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για τον Αφρικανό επιθετικό. Μέχρι χθες το απόγευμα, όμως, δεν υπήρξε οποιαδήποτε εξέλιξη.

Το σημαντικό για τους «φτεροπόδαρους» είναι το γεγονός ότι έγινε σημαντική ενίσχυση με παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και αυτό είναι κάτι που δίνει επιπλέον επιλογές στον Νίκο Παναγιώτου.

Ο Κύπριος κόουτς μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος από κάποια πράγματα που είδε στα δυο πρώτα παιχνίδια της σεζόν, όμως υπάρχουν και αρκετά που δεν του άρεσαν. Και επειδή ο Παναγώτου αλλά και ο Φανιέρος θέλουν να δουν τον Ερμή ισχυρό για να παλέψει για μια θέση στην πρώτη εξάδα, προχώρησαν σε κινήσεις ενίσχυσης.

Αν καταφέρει η ομάδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα για την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ