aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣΟ Πετρίδης, το οικονομικό ρεπορτάζ και ο ΑΠΟΕΛ που «πουλά»

Ο Πετρίδης, το οικονομικό ρεπορτάζ και ο ΑΠΟΕΛ που «πουλά»

Ο Πρόδρομος Πετρίδης παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις διαστάσεις που παίρνει το οικονομικό ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, μιλώντας το Σάββατο μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Όλα αυτά που λέγονται ή γράφονται για το μέλλον του συλλόγου της Λευκωσίας, είναι φανερό πως δεν αρέσουν στη διοίκησή του.

Στο στόχαστρο του προέδρου των γαλαζοκιτρίνων βρέθηκαν οι αθλητικογράφοι που κάνουν, λέει, πρωτοφανή αυστηρή κριτική. «Όπως παλέψαμε τα τελευταία τρία χρόνια και φέραμε τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί την έξοδό του στα προκριματικά της Ευρώπης, το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσο και αν κάποιοι κινδυνολογούν και αναφέρουν οτιδήποτε άλλο από τα αγωνιστικά του ΑΠΟΕΛ», ανέφερε με νόημα.

Μόνο που ο ίδιος δεν είχε πρόβλημα όταν, την προηγούμενη δεκαετία, όσοι επιμελούνταν το ρεπορτάζ των γαλαζοκιτρίνων ασχολούνταν (πέραν του αγωνιστικού) και με τα οικονομικά. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έγραφαν θέματα με τίτλους σε στυλ «βουτιά στα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ» ή έκαναν την ανάλυση των εσόδων από τις σπουδαίες ευρωπαϊκές πορείες της περασμένης δεκαετίας.

Προφανώς και σε εκείνη την περίοδο, ο Πετρίδης (δικαίως) θα καμάρωνε όταν ο Τύπος προέβαλλε το χρήμα που εισέρρεε άφθονο στο ταμείο της Εταιρείας με τον ίδιο στο τιμόνι. Πλέον, όμως, η κατάσταση έχει αλλάξει και οι ίδιοι άνθρωποι, που τότε έγραφαν «την καλή», τώρα είναι υποχρεωμένοι να ασχοληθούν και με «την ανάποδη». Αυτό βίωσαν στο παρελθόν και πρόεδροι άλλων ομάδων, όπως π.χ. ο Κίκης Κωνσταντίνου στην Ανόρθωση ή ο Μιλιτιάδης Νεοφύτου στην Ομόνοια.

Όσο για την περίφημη ατάκα «ο ΑΠΟΕΛ “πουλά”», άρα γι’ αυτό ασχολείται ο Τύπος τόσο έντονα μαζί του, αλίμονο για τον ΑΠΟΕΛ αν έρθει κάποτε η στιγμή που δεν θα «πουλά». Διότι, αν γίνει αυτό κάποτε, θα σημαίνει πως έχει μικρύνει πολύ, μα πάρα πολύ σε σχέση με την τεράστια ιστορία του και το πελώριο εκτόπισμά του. Και προφανώς ο Πετρίδης είναι το τελευταίο που θέλει, όπως φυσικά και ο κάθε οπαδός των γαλαζοκιτρίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ