aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Πετρίδης θα παραδώσει τα… κλειδιά σε αρχισκάουτερ

Ο Πετρίδης θα παραδώσει τα… κλειδιά σε αρχισκάουτερ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αν και αργοπορημένα, οι πλείστοι παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ άρχισαν να αποδίδουν, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, ωστόσο οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ δεν επαναπαύονται. Σε δύο συνεδρίες του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε αποτίμηση της κατάστασης και εκφράστηκαν παραλλήλως απόψεις για το πώς θα προχωρήσει ο σύλλογος στο εν λόγω βαρυσήμαντο κομμάτι.

Λήφθηκε η απόφαση, όπως ο ΑΠΟΕΛ προχωρήσει στην πρόσληψη αρχισκάουτερ, ο οποίος θα αναλάβει την οργάνωση του τμήματος, θα «απλώσει» σε πολλές χώρες το δικό του δίκτυο ανίχνευσης ποιοτικών παικτών και ασφαλώς, θα έχει βαρυσήμαντο λόγο στη στελέχωση του ρόστερ σε συνεργασία με τον Τόμας Κρίστιανσεν. Στον αρχισκάουτερ, ουσιαστικά, θα παραδοθούν τα κλειδιά της μετεγγραφικής δραστηριότητας των πρωταθλητών, προσδοκώντας πως με την εν λόγω κίνηση θα καταφέρει η ομάδα να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό επίπεδό της.

Το άτομο που θα επιλεγεί, εννοείται πως θα κάνει τις επαφές με αυτούς που ενδιαφέρουν και αναλόγως θα χαράσσει τα επόμενα σχέδιά του. Όπως είπε και προχθές βράδυ στο ΡΙΚ ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, στα υπόψη βρίσκονται δύο-τρία άτομα που έχουν προϋπηρεσία σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και μέχρι το τέλος του μήνα θα ανακοινωθεί ο εκλεκτός. Ένας εξ αυτών που φαίνεται πως έχει προβάδισμα έχει ιταλική καταγωγή.

Εννοείται πως με την πλήρωση της θέσης του αρχισκάουτερ, αυτομάτως θα «τρέξει» ο μετεγγραφικός σχεδιασμός όσον αφορά στην περίοδο του Ιανουαρίου. Θεωρείται δεδομένο πως ο ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει στην απόκτηση επιθετικού ποδοσφαιριστή. Μια θέση που είχαν γίνει προσπάθειες για την περαιτέρω ενδυνάμωσή της μέχρι την τελευταία ώρα της θερινής περιόδου μετεγγραφών, αλλά δεν έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ