aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Πετρίδης έστειλε μήνυμα απόκτησης παικτών από κυπριακές ομάδες

Ο Πετρίδης έστειλε μήνυμα απόκτησης παικτών από κυπριακές ομάδες

Την πρόθεση του ΑΠΟΕΛ ν’ αποκτήσει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε κυπριακές ομάδες δημοσιοποίησε ο πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων», Πρόδρομος Πετρίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Ράδιο Πρώτο) τόνισε ότι τις επόμενες μέρες ο ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί γι’ απόκτηση ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε ομάδες του νησιού, ενώ επιβεβαίωσε πως έγινε ήδη η πρώτη επαφή με τον Αλωνεύτη και το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του θα τελειώσει τις επόμενες μέρες με τις υπογραφές.

«Κανείς ποδοσφαιριστής μας δεν μπορεί χωρίς την συγκατέθεσή μας να πάει σε άλλη Κυπριακή ομάδα. Εμείς βεβαίως ενδιαφερόμαστε για παίκτες που παίζουν στην Κύπρο και θα το δείτε πολύ σύντομα», ανέφερε ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Διαβάστε επίσης: Ενημερώθηκε ο Αλωνεύτης, βάζει υπογραφή

Ο Πρόδρομος Πετρίδης ενημέρωσε πως ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ του τον Νούνο Μοράις, τον οποίο χαρακτήρισε ηγετική μορφή της ομάδας. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η πρόταση ανανέωσης στον Πορτογάλο μέσο.

Διαβάστε επίσης: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ στο δρόμο για το Τσάμπιονς Λιγκ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ενώ μιλώντας για το θέμα Καρλάο, επεσήμανε ότι θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά το τι θα πράξουν με την περίπτωση του Βραζιλιάνου στοπερ καθώς ανήκει στον Τορίνο και την ίδια ώρα υπάρχει προβληματισμός για την συχνότητα των τραυματισμών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ