aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Πετρίδης έριξε το… μπαλάκι στον «διαβασμένο» Ίνγκεμπριγκτσεν

Ο Πετρίδης έριξε το… μπαλάκι στον «διαβασμένο» Ίνγκεμπριγκτσεν

«Τις μετεγγραφές δεν τις αποφασίζει κανένας πρόεδρος. Όταν είναι ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζουμε, δεν νομίζω να χρειάζεται περισσότερο συζητήσεις. Το πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο κύριος Κόρε και κανένας άλλος», ήταν η απάντηση του Πρόδρομου Πετρίδη σε ερώτηση για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ, ενόψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.

Ο διοικητικός ηγέτης των «γαλαζοκιτρίνων» έχρισε τον Νορβηγό ως τον απόλυτο άρχοντα στα μετεγγραφικά ζητήματα, απαντώντας έμμεσα σε όσους τον κατηγορούν για παρέμβαση στο έργο της τεχνικής ηγεσίας, ενώ τοποθέτησε τον κ. Ίνγκεμπριγκτσεν πάνω από τον Τεχνικό Διευθυντή, Ντομένικο Τέτι στην «πυραμίδα» αποφάσεων για τον τομέα της επιλογής παικτών.

Ο πρώην τεχνικός των Ρόζενμποργκ και Οστάνδης διαπίστωσε πρόβλημα στην επιθετική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ και προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν τόσο στο ρόστερ, όσο και στη φιλοσοφία της ομάδας. Ο Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν έδειξε αρκετά «διαβασμένος» για τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα, έθεσε ως στόχο να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και δήλωσε αποφασισμένος να μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα παρά το γεγονός ότι οι προκάτοχοι του άλλαζαν κάθε τρεις και λίγο.

Διαβάστε επίσης: Έντονος ο Πετρίδης: «Eναντίον όλων, ισχύει και θα ισχύει»

«Θέλω να μείνω εδώ για πάρα πολλά χρόνια και να πετύχω για να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Γιατί να μην το καταφέρω αυτό; Ξεκαθαρίζω ότι έχω έρθει εδώ για να κερδίσω τίτλους. Αυτό ελπίζω και καθημερινά θα προσπαθώ να… επεκτείνω το συμβόλαιό μου για ακόμα μια μέρα. Φυσικά όταν γίνω 60 χρόνων θα με διώξουν (σ.σ. γέλια)!», ήταν η απάντηση του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν.

Διαβάστε επίσης: Ίνγκεμπριγκτσεν: «Να κάνω τη ζωή του Μπεργκ δύσκολη»

Μία ανακοίνωση του τύπου: «Ο ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νορβηγό προπονητή Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν μέχρι το Καλοκαίρι του 2025», μοιάζει αυτή την στιγμή απομακρυσμένο έως ανύπαρκτο σενάριο. Στο ποδόσφαιρο, όμως, ποτέ μην λες ποτέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ