aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Πετρίδης έδειξε τον δρόμο στους υποψήφιους για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Ο Πετρίδης έδειξε τον δρόμο στους υποψήφιους για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Πρόδρομος Πετρίδης αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται άλλα 5.000.000 ευρώ για να βγει η σεζόν και ζήτησε χείρα βοηθείας από τον κόσμο της ομάδας, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ρευστότητας.

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων επανέλαβε ότι θα βρουν τρόπους, ώστε να ανταποκριθούν στις άμεσες υποχρεώσεις και στο πνεύμα των ημερών επιδόθηκε σε ένα μπαράζ μηνυμάτων συσπείρωσης, δείχνοντας τον δρόμο στους υποψήφιους για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Με ατάκες όπως «ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι ομαδούλα για να παραχωρηθεί σε κανέναν επενδυτή της ώρας», «o ΑΠΟΕΛ είναι κυβέρνηση», «είμαι πολλά χρόνια στον ΑΠΟΕΛ, το λέω και ανατριχιάζω ότι η φετινή ομάδα έχει το καλύτερο κλίμα» και «προτεραιότητα είναι ο πρωταθλητισμός και μετά να πουλήσω ποδοσφαιριστή» (με σαφέστατο υπονοούμενο προς την Ομόνοια για τη μετεγγραφή Μπρούνο), ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ επιχείρησε να «ντοπάρει» όλους όσοι αποτελούν το οικοδόμημα των γαλαζοκιτρίνων.

Από την τεχνική ηγεσία, μέχρι τους ποδοσφαιριστές και τον τελευταίο οπαδό. Οι γαλαζοκίτρινοι υπερέχουν κατά πολύ των βασικών ανταγωνιστών τους για τη μάχη του τίτλου (ΑΕΚ και Πάφος FC) σε όγκο οπαδών και εμπειρία πρωταθλητισμού και ο Πρόδρομος Πετρίδης ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της προετοιμασίας, σε όλα τα επίπεδα, για την τελική ευθεία της σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ